پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

12:30:09 - شنبه 18 اردیبهشت 1395
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
انتقاد فراستی از روحانی/ فهیم: «بادیگارد» درباره سیاستمدارانی است که با ماشین ضدگلوله به جمع کارگران می‌روند
برنامه دیشب «هفت» با حاشیه‌ همراه بود؛ مسعود فراستی از رئیس‌جمهور انتقاد کرد و فهیم هم «بادیگارد» را درباره سیاستمدارانی دانست که با ماشین ضدگلوله به جمع کارگران می‌روند.

به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل از خبرگزاری تسنیم، برنامه دیشب «هفت» با حواشی جالبی همراه بود. «هفت» به‌تدریج در حال تبدیل شدن به یک پاتوق فرهنگی و اجتماعی برای بررسی مسائل روزمره است و افخمی با هوشمندی، جایگاه «هفت» را از برنامه‌ای درباره سینما به برنامه‌ای درباره فرهنگ، تبدیل کرده است.

در لابه‌لای بحث‌های مهم دیشب درباره نقد سینما و نقد اجتماعی، مسعود فراستی و محمد تقی فهیم دوباره روبه‌روی یکدیگر نشستند تا «بادیگارد» را نقد کنند. نقدهای پیشین فراستی درباره «بادیگارد» با حاشیه‌های زیادی همراه شده بود و ابراهیم حاتمی‌کیا در تعریضی به نقد او به بادیگارد گفته بود که اتفاقاً «آیت‌الله هیچکاک‌»ها ایدئولوژی‌زده‌ترند.

دیروز دوباره فراستی اتهاماتش به «بادیگارد» را تکرار کرد، اما پیش از شروع برنامه تعریضی هم به حسن روحانی، رئیس جمهور داشت. او گفت: چند روز پیش فیلمی یک‌دقیقه‌ای از رئیس جمهورمان دیدم که با ماشین آخرین مدل ژاپنی سیاه وارد سالن یک کارخانه و جمع کارگران می‌شود، از درون ماشین دست به کارگران دراز می‌کند، فیلم من را متعجب کرد. من به آقای روحانی رأی دادم و در مصاحبه با آقای ظریف از برجام دفاع کردم و گفتم آنها که می‌گویند “هم ظریف می‌خواهیم هم سلیمانی” درست می گویند. مخلص سردار سلیمانی هم هستم. اگر رئیس جمهور عزیزمان بپذیرد این نقد را که این رفتار واقعاً اشتباه بود و از دستشان در رفت، خیلی خوب است و اگر بی‌اعتنایی کند و نپذیرد که با ماشین آخرین مدل ژاپنی سیاه و کمی ترسناک نمی‌شود رفت پیش کارگران، نشان می‌دهد نقدپذیر نیست. امیدوارم این نقد کوچک من به جایی برسد تا بتوان گفت می‌شود رئیس جمهور را هم نقد کرد، این باب باز شود.

این حاشیه ظاهراً با استقبال فهیم هم مواجه شد و این منتقد سینما در پایان صحبت‌هایش به حرف اول فراستی برگشت و گفت: اما من نه به روحانی رأی دادم و نه برجام را قبول دارم و اتفاقاً فیلم بادیگارد درباره سیاستمدارانی است که نسبت به ابتدای انقلاب تغییر کرده‌اند و با ماشین ضدگلوله به جمع کارگران می‌روند.

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi