پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

10:49:24 - یکشنبه 21 دی 1393
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
ساخت ابر آنتی بیوتیک از خاک
یک گروه از محققان آلمانی، انگلیسی و آمریکایی موفق به ساخت ابر آنتی بیوتیکی از خاک شدند که قابلیت کشتن میکروارگانیسم های عامل ذات الریه، سل و عفونت خون را دارد.

به گزارش “دانشجو آزاد” به نقل از ایرنا، اغلب گونه های مقاوم باکتری جهان در خاک پنهان هستند، اما کمتر از یک درصد را می توان در محیط آزمایشگاه تولید کرد و محققان مدت هاست که به دنبال روشی برای استفاده از ۹۹ درصد دیگر هستند.

محققان دانشگاه «نورث ایسترن» با همکاری «موسسه فناوری ماساچوست» (MIT) ، دانشگاه «بوستون» و تیم های تحقیقاتی از انگلیس و آلمان موفق به تولید این ابر آنتی بیوتیک شدند.

محققان با استفاده از دستگاهی به نام iChip باکتری را در محیط طبیعی رشد دادند؛ این دستگاه به محققان اجازه داد تا موجود تک سلولی را در محیط های طبیعی رشد دهند.

این آنتی بیوتیک که Teixobactin نام دارد عملکرد متفاوتی نسبت به آنتی بیوتیک های متداول دارند و دانشمندان معتقدند که میکروب ها به هیچ عنوان قادر به مقاومت در برابر آن نخواهند بود.

آزمایش بالینی این آنتی بیوتیک بر روی موش ها، به درمان عفونت های باکتریایی منجر شد و محققان قصد دارند در آینده آزمایش بالینی بر روی انسان را نیز آغاز کنند.

«کیم لویس» از دانشگاه نورث ایسترن north eastern که ریاست این گروه تحقیقاتی را بر عهده داشت می گوید: تولید طبیعی یک ترکیب، امکان ایجاد مقاومت توسط میکروب را به حداقل می رساند و معتقدیم که این آنتی بیوتیک دارای این ویژگی منحصر بفرد است.

این آنتی بیوتیک می تواند میکروارگانیسم های عامل ذات الریه، سل، عفونت استافیلوکوک (استاف)، عفونت خون و بسیاری از انواع دیگر عفونت را از بین ببرد.

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi