پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

11:20:05 - چهارشنبه 12 آذر 1393
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
تشکیل بنگاه مشترک جهان اسلام برای مقابله با سرقت ادبی در تحقیقات
تشکیل بنگاه مشترک در جهان اسلام برای مقابله با سرقت ادبی در ارتباط با تحقیقات، مقالات و پژوهش های علمی و ایجاد شبکه سردبیران مجلات ISC در کنفرانس سردبیران نشریات علمی کشورهای اسلامی به تصویب رسید.

به گزارش “دانشجو آزاد” به نقل از مهر، دومین کنفرانس بین المللی سردبیران نشریات علمی کشور های اسلامی با حضور شخصیت ها و مقامات علمی کشور و اجرایی استان فارس، سردبیران نشریات علمی کشور وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی، اساتید و پژوهشگرانی از کشور های مالزی، لبنان، ترکیه، پاکستان، عراق، سوریه و ایران به میزبانی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در شیراز در روزهای ۱۰ و ۱۱ آذرماه برگزار شد.

دکتر جعفر مهراد، سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) درباره این کنفرانس اظهار داشت: مجموع ۱۷ مقاله در این کنفرانس دو روزه ارائه شد که مباحث مهمی همچون کنترل کیفیت محتوا از طریق داوری مقالات، توجه به چاپ مقالات پژوهشی و نگاهی به مقالات مروری، سیاست های دسترسی آزاد به محتوای نشریات با رویکرد چالش ها و فرصت ها، آسیب شناسی نگارش مقالات و چکیده ها به زبان انگلیسی و توسعه تعاملات علمی بین المللی از طریق نشریات، ارتقای سطح و کیفیت نشریات، داوری علمی مجلات علمی و جلوگیری از سرقت ادبی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مهراد تاکید کرد: کنفرانس بین المللی سردبیران نشریات علمی کشور های اسلامی در ISC نقش بسزایی در تبادل اطلاعات و همچنین پیشرفت هر چه بهتر مطالب مجلات داشت. در این خصوص، از نتایج مهمی که در این کنفرانس حاصل شد می توان به تشکیل بنگاه مشترک در جهان اسلام برای مقابله با سرقت ادبی در ارتباط با تحقیقات، مقالات و پژوهش های علمی و همچنین ایجاد شبکه بین سردبیران مجلات ISC اشاره کرد.

وی گفت: در این کنفرانس، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) رابط بین پژوهشگران اسلامی معرفی شد که به عنوان یک کاتالیزور نقش بسزایی در تبادل اطلاعات ایفا می کند. از سوی دیگر، این کنفرانس زمینه تعامل سردبیران نشریات علمی کشور های اسلامی را با ISC و  دانشمندان ایرانی  فراهم ساخته است. از این رو، سردبیران نشریات خارجی پس از آشنایی با ISC،  می توانند تمام نشریات علمی فعال دانشگاه های خود را در ISC ثبت و نمایه سازی کنند. این کنفرانس راهگشای بسیاری از نواقص نشریات شد که این موضوع از سوی تمام سردبیران شرکت کننده در این کنفرانس مورد تایید قرار گرفت.

رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری اظهار داشت: از مزیت هایی که سردبیران نشریات علمی در این کنفرانس بدان توجه داشتند چند زبانه بودن ISC نسبت به ISI بود چرا که همین امر موجب ارتقای پژوهشی نشریات علمی و دسترسی بیشتر کشور های مسلمان می شود.

مهراد گفت: در این کنفرانس، نشستی  با اعضای کمیته اجرایی ISC برگزار شد و در آنجا تقویت کمیته اجرایی ISC، توسعه و ارتقای ISC در کشور های اسلامی، تاسیس شاخه ها و برگزاری کارگاه ها و کنفرانس های ISC  در سایر کشور های اسلامی نیز مورد تاکید قرار گرفت.

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi