پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

8:31:00 - پنجشنبه 9 دی 1395
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی رفسنجان با صدور بیانیه ای اعلام کرد؛
۹دی ثابت کرد ولایت، محور تمام وابستگی مردم به نظام است
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی رفسنجان با صدور بیانیه ای اعلام کرد:۹دی ثابت کرد، ولایت محور تمام وابستگی مردم به نظام است.

به گزارش “دانشجوآزاد” شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان رفسنجان به مناسبت ۹ دی بیانیه ای به شرح ذیل صادر کرد:

بسم الله الرحمن الرحیم

 

مَّن کاَنَ یُرِیدُ الْعَاجِلَهَ عَجَّلْنَا لَهُ فِیهَا مَا نَشَاءُ لِمَن نُّرِیدُ ثُمَّ جَعَلْنَا لَهُ جَهَنَّمَ یَصْلَئهَا مَذْمُومًا مَّدْحُورًا؛ هر کس خواهان [دنیاى‌] زودگذر است، به زودى هر که را خواهیم [نصیبى‌] از آن مى‌دهیم، آن گاه جهنم را که در آن خوار و رانده داخل خواهد شد، براى او مقرر مى‌داریم».(اسراء: ۱۸)

 

دنیاطلبان برای اینکه به مقاصد خودشان برسند، در جامعه فتنه ایجاد میکنند؛ جنگها، تبلیغات دروغین، سیاست‌بازیهای ناجوانمردانه؛ اینها ناشی از همین دنیاطلبیهاست.امام خامنه ای (مد ظله العالی)

 

یوم‌الله ۹ دی ماه در سال ۱۳۸۸ روزی ماندگار در صفحات تاریخ زرین انقلاب اسلامی است؛ ۹ دی روز «بصیرت و میثاق امت با ولایت» و روز « پیوند عاشورایی امام و امت »  است

 

۹ دی ثابت کرد مسئله ولایت در نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قائمه اصلی است که محور تمام وابستگی مردم به نظام ولایت است. اگر ولایت نباشد کل نظام از مردم منفک می‌شود، به خاطر ولایت مردم به نظام وابسته هستند.

 

فتنه سال ۸۸ بی‌تردید تقابل یک جناح سیاسی با جناح دیگر در دایره نظام جمهوری اسلامی نیست، بدون شک فتنه ۸۸ در برابر جمهوریت و اسلامیت کشورمان ایستاد.

فتنه ۸۸ به روشنی برآمده از اراده دشمنان پنهان و آشکار و نیروهای برانداز داخلی و خارجی در مصاف با انقلاب و نظام و ملت بود؛ فتنه ۸۸ نسخه اعطایی نظریه‌پردازان کودتای مخملین به پیاده‌نظام شان در داخل ایران به شمار می‌آید و رجوع به توصیه‌‌ها و دیدگاه‌های عناصری صهیونیست همچون “‌مایکل لدین”،”جین شارپ” و “‌جورج سورورس”، جملگی حکایت‌گر یک واقعیت بزرگ و غیر‌قابل کتمان است ، اینکه فتنه ۸۸ نه پدیده‌ای اتفاقی که حاصل اتاق‌های فکر کانون‌های صهیونیستی بوده است.

بدون تردید هر واقعه تاریخی_سیاسی بازیگرانی دارد که از لوازم فهم آن حادثه شناخت بازیگران عیان و پنهان آن واقعه است.

لغزش های بعضی از چهره های شاخص نظام در این جریانات ، این ابهام را از ذهن ها زدود، که عرصه سیاست ، تنها محکی برای قدرت مدیرت و تجربه و .. نیست بلکه محل امتحان ایمان و هوشیاری انسانها نیز است.

کسانی که ساکت ماندند و مواضع خود را مشخص نکردند و تنها به اعتراضات هوچی گرانه بدون استدلال بسنده میکردند،و از تشنج و التهاب کشور و از ضربه زدن به جان و مال مردم هیچ غمی به دل راه نمیدادند بلکه بر آتش آن می افزودند،  آنهایی که نامه بدون سلام و والسلام به ولی فقیه خود نوشتند و آتش فتنه را شعله ور تر میکردند و آقا زاده هایی که تجمع های غیر قانونی را علنا حمایت و هدایت میکردند و کسانی که تظاهر هایشان به پذیرش حقایق انقلاب و بعضا  دفاع های سینه چاکانه شان عده ای را مجذوب میکرد در این جریان منش منافقانه خود را نمایان کردند و ۱۸۰ درجه مواضع خود را تغییر دادند!

رهبر انقلاب در یک سخنرانی فرمودند: حضرت علی (علیه‌السلام) توصیه می‌کنند در شرایط فتنه که تشخیص حق و باطل برای مردم بسیار مشکل می‌شود، باید به‌گونه‌ای عمل کرد که هیچ بهره‌ای به نفع فتنه ایجاد نشود.

بنابراین در شرایط فتنه همچون قضایای سال ۸۸نباید سخن، سکوت، اقدام و حتی نوع نگرش، موجب تقویت فتنه شود.

 

خاصیت وقایع تاریخی، تکرار آن  حوادث و رخدادها است ، از این رو اگر ما از گذشته درس نگیریم امکان اینکه دوباره همان اشتباهاتی را که گذشتگان تکرار کرده اند تکرار کنیم وجود دارد، بنابراین بازخوانی وقایع سال ۸۸ بر بزرگ و کوچک واجب است چه بسا اشتباهات بزرگان ، تبعات سنگینی برای کشور دارد .

والسلام علیکم و رحمه الله

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi