پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

9:29:32 - شنبه 28 فروردین 1395
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
تقویت سلول های کشنده سرطان با اصلاح ژنتیکی
محققان در جریان یک مطالعه بر روی موش ها موفق شدند تا با اصلاح ژنتیکی سیستم ایمنی بدن موش ، به آن در مبارزه با تومورها کمک کنند.

به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل از ایرنا از پایگاه اینترنتی بی.بی.سی نیوز، سیستم ایمنی، دفاع بدن در برابر عفونت و سرطان است اما تومورها راه هایی برای متوقف کردن حمله آن درست می کنند.
اما محققان دانشگاه کالج لندن با دست کاری دی.ان.ای سلول های ایمنی به این سلول ها اجازه دادند تا به مبارزه خود ادامه دهند.آنها با هیجان انگیز توصیف کردن نتایج این مطالعه اعلام کردند: لازم است که این ایده در مطالعات انسانی نیز آزمایش شود.
مهار انرژی سیستم ای۴منی برای مبارزه با سرطان یکی از مهیج ترین حوزه ها در پزشکی است.
تحقیقات زیادی ‘اتحاد شیمیایی’ را که تومورها برای ناتوان کردن سیستم ایمنی استفاده می کنند، هدف قرار می دهند.
یک دسته از داروها به نام مهار کننده های ایست بازرسی مانند pembrolizumab و nivolumab در ایجاد این اتحاد شیمیایی اختلال ایجاد می کنند و هم اکنون در دسترس بیماران قرار دارند.
این داروها نتایج دیدنی برای برخی بیماران دارند اما می تواند عوارض جانبی مانند تاثیر این داروها بر کل سیستم ایمنی بدن را نیز به دنبال داشته باشند.
اما در این رویکرد که اکنون در حال آزمایش است، یکی از این رابطه ها که از لحاظ فنی به PD-1 معروف است برای پیشگیری از بروز این اتحاد شیمیایی، بطور موثری قطع می شود.
محققان در یک مطالعه بر موش ها، سلول های کشنده ( T ) را از داخل تومور درآوردند. فرض این است که سلول های ایمنی داخل تومور برای حمله به تومور آموزش ببینند.
محققان با استفاده از فناوری اصلاح ژنتیکی، دی.ان.ای داخل سلول های کشنده را تغییر دادند تا PD-1 برداشته شود و در نتیجه تومورهای سرطانی قادر به متوقف ساختن سلول های کشنده نشوند.
محققان در آزمایش هایی بر روی سرطان های ملانوم و فیبروسارکوم در موش ها متوجه شدند که شانس زنده ماندن موش ها از ۲۰ درصد در موش های که از این درمان استفاده نکرده بودند به بیش از ۷۰ درصد در موش هایی که تحت این درمان قرار گرفته بودند، افزایش یافت.

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi