پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

9:14:34 - شنبه 4 اردیبهشت 1395
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
برای سلامت روده ها، مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید
مطالعات اخیر نشان می دهد مصرف گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده احتمال بروز پولیپ روده را ۵۶ درصد افزایش می دهد. پولیپ مهمترین عامل بروز سرطان روده بزرگ است.

به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل از ایرنا؛ معمولا اولین مرحله سرطان روده بزرگ، ایجاد تومورهای کوچک به نام پولیپ های آدنوماتوز است که در دیواره داخلی روده بزرگ تشکیل می شوند. ممکن است این پولیپ ها به سرطان بدخیم تبدیل شوند. سلول های سرطانی می توانند از طریق سیستم گردش خون و لنف در سراسر بدن گسترش یابند و سبب متاستاز شوند. مطالعات نشان می دهد مصرف غذاهای التهابی مانند گوشت قرمز و انواع گوشت های فرآوری شده، احتمال بروز پولیپ را به میزان ۵۶ درصد افزایش می دهد.
علاوه بر مصرف گوشت قرمز، جهش ژنتیکی، سن، اضافه وزن، استعمال دخانیات، کم تحرکی، مصرف الکل، غذاهای پرچرب و پرکالری و ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت، اختلال هورمون رشد (آکرومگالی) و بیماری کرون، از مهمترین دلایل سرطان روده هستند.
محققان پیشنهاد می کنند که پروتئین های گیاهی و گوشت سفید و ماهی جایگزین گوشت قرمز شود.
سرطان روده سومین سرطان شایع در جهان و چهارمین علت مرگ ناشی از سرطان است. بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، در سال ۲۰۱۱ میلادی ۵۱ هزار و ۷۸۳ نفر بر اثر این بیماری جان خود را در آمریکا از دست دادند.

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi