پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

13:47:30 - سه شنبه 16 تیر 1405
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
مجوز برگزاری ترم تابستانی “مجازی” ابلاغ شد
معاون آموزشی وزارت علوم با ابلاغ نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی، از بلامانع بودن برگزاری دوره تابستانی مجازی برای حداکثر سه درس عمومی نظری در تابستان ۱۴۰۵ خبر داد.

به گزارش دانشجو آزاد:   دکتر ابوالفضل واحدی، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در نامه‌ای خطاب به رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی اعلام کرد: در پی استعلام دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی درباره برگزاری دوره تابستانی مجازی در تابستان سال ۱۴۰۵، برگزاری این دوره برای حداکثر سه درس عمومی نظری تا سقف واحدهای مقرر، بلامانع است.

بر اساس این ابلاغ، برگزاری دوره تابستانی مجازی با رعایت مفاد بندهای ۲-۱ و ۲-۵ ماده ۲ و همچنین ماده ۳ «شیوه‌نامه بهره‌گیری از آموزش الکترونیکی در دوره‌های حضوری» که در تاریخ هشتم بهمن ۱۴۰۴ تصویب شد در تابستان ۱۴۰۵ نیز امکان‌پذیر خواهد بود.

انتهای پیام

بر چسب ها:
پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi