پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

22:43:24 - جمعه 6 آذر 1394
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
۷۰ درصد دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه ای جذب بازار کار می شوند
– رییس دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: کارآفرینی، ارتباط صنعت با دانشگاه و جذب ۷۰ درصد دانش آموختگان این دانشگاه به بازار کار از ویژگی های مهم دانشگاه فنی و حرفه ای است.

به گزارش “دانشجو آزاد” به نقل ازایرنا: مسعود شفیعی امروز پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران، افزود: تربیت نیروی انسانی متخصص و تکنسین کشور از وظایف مهم این دانشگاه است و طی پنج سال گذشته دانشگاه فنی وحرفه ای تکنسین های زیادی را برای ورود به بازار کار تربیت کرده است.
وی با بیان اینکه در دنیا دانشگاه ها به دو دسته عرضه محور و تقاضا محور تقسیم می شوند، گفت: این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه تقاضا محور همواره به دنبال تربیت نیروی کار جامعه است تا بتواند برای تولید ثروت، علم، آموزش و پژوهش را وارد عرصه های اقتصادی کند.
وی تاکید کرد: نسل اول دانشگاه ها آموزش محور بودند، نسل دوم آموزش و پژوهش محور شدند، اما نسل سوم دانشگاه ها آموزش، پژوهش و ارتباط را بین صنعت و دانشگاه به وجود آوردند تا با استفاده از دانش و فناوری های جدید، بخش های مختلف اقتصادی بتوانند به سهولت ثروت تولید کنند.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای یادآورشد: هم اکنون در این دانشگاه ۹۵ رشته کاردانی و ۵۵ رشته کارشناسی ناپیوسته وجود دارد و مبنای کار ما در دانشگاه فنی و حرفه ای تربیت نیروی انسانی بازار کار بر مبنای اقتصاد دانش بنیان است.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای این توانمندی را دارد تا بتواند با اجرای دوره های آموزشی ۳ و یا ۵ ماهه دانش آموختگان مقطع کارشناسی سایر دانشگاه های کشور را وارد بازار کار کند.
وی گفت: در دنیا ۷۰ درصد دانش آموختگان دانشگاه وارد بازار کار می شوند، اما در ایران همه پس از اخذ مدرک کاردانی به دنبال کارشناسی و سپس کارشناسی ارشد و دکترا هستند و این مساله نگران کننده، کشور را با کمبود تکنسین مواجه می کند.
شفیعی افزود: در کشورهای محتلف جهان برای هر ۵ تکنسین یک کارشناس وجود دارد، در حالی که در کشور ما برای هر ۵ کارشناس یک تکنسین فعال است و این مساله برای بازار کار ما بسیار نگران کننده است.
وی تاکید کرد: باید توسعه دانشگاه های کارآفرین و تربیت نیروی انسانی تکنسین و متخصص مورد توجه جدی قرار گیرد تا بتوانیم مثل کشور آلمان بین دانشگاه و صنعت رابطه مستقیمی را در تمام رشته های دانشگاهی برقرار کنیم و این موضوع باید از هنرستانهای ما آغاز شود.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای با بیان اینکه هم اکنون ۱۷۲ مرکز در ۳۱ استان این دانشگاه ۱۸۰ هزار دانشجو دارد، گفت: یک سوم دانشجویان ما را خواهران تشکیل می دهند و مابقی مربوط به برادران هستند.

انتهای پیام/س

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi