به گزارش “دانشجو آزاد” به نقل از مهر:محمد نوری امیری گفت: حمایت از پایان نامه های دانشجویی یکی از طرح های ما در وزارت صنعت، معدن و تجارت است که از ابتدای امسال به صورت جدی برای ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه و صنعت مورد پیگیری قرار گرفته است.
وی افزود: این طرح برای کاربردی کردن پایان نامه های دانشجویی و در راستای بر طرف کردن یک مشکل در کشور که از سوی بنگاههای اقتصادی مطرح شده، اجرایی می شود.
مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه دانشگاهها توانایی هزینه کردن بر روی پایان نامه ها را ندارند، اظهار داشت: به واسطه این طرح، ۴۰ درصد توسط بنگاههای اقتصادی، ۴۰ درصد توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و ۲۰ درصد توسط دانشگاه برای پایان نامه ها هزینه می شود.
به گفته نوری امیری، این طرح برای پایان نامه های مقطع ارشد و دکتری است.
نوری امیری با اشاره به نحوه حمایت از پایان نامه ها گفت: در ابتدا عنوان پایان نامه که در راستای برطرف کردن نیاز جامعه یا مرتفع سازی مشکل در صنعت خاصی است، توسط بنگاههای اقتصادی (واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی) به دانشگاه اعلام می شود.
به گفته وی، بر این اساس یک دانشجو پایان نامه خود را آغاز می کند تا در نهایت در بنگاه به کالا و خدمات تبدیل شود.
وی افزود: اگر پایان نامه ای نیاز بنگاه مربوطه را برطرف نکند، واحد پایان نامه دانشجو پاس نخواهد شد.
نوری امیری با بیان اینکه همچنین این طرح زیر نظر معاونان و اساتید پژوهشی در ۳۱ استان در قطب های علمی انجام می شود، عنوان کرد: نظارت از طریق قطب های علمی از سوی وزارت علوم پیشنهاد شد و به تایید وزارت صنعت رسید. همچنین برای اجرایی شدن این طرح سامانه اینترنتی تشکیل داده ایم.
وی افزود: از ابتدای سال به صورت پایلوت ۴۵۰۰ پایان نامه در مقطع ارشد و دکتری مورد حمایت قرار داده ایم و امیدواریم که این تعداد بیشتر شود.
انتهای پیام/س