به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل از «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بعد از فروکش کردن موقت گرد و غبار در خوزستان اما روز گذشته دوباره خبری مبنی بر ۱۸ برابر شدن میزان آلایندههای طبیعی یا همان گردو و غبار در آسمان آبادان منتشر شد.
موضوع آلودگی هوا در خوزستان، به حدی بغرنج شده است که دیگر حتی حامیان دولت نیز از سوءمدیریت در این زمینه دفاع نمیکنند و بالعکس آن را مورد انتقاد قرار میدهند.
در این میان، نشریه بهمن که متعلق به تشکل حامی دولت در دانشگاه نوشیروانی بابل است، به قلم امیرحسین نصرتی در این زمینه به دولت انتقاد میکند.
بخشی از این متن انتقادی دانشجویی به عملکرد صرفا شعاری دولت در برابر ظلمی که خوزستان در این سالها متحمل شده است را میخوانید:
خوزستان واژه ی غریبیست با مردمانی مظلوم تر از هرآنچه که تاریخ به خود دیده است. مردمانی که به فدا شدن عادت کرده اند. حافظه ی تاریخی مان خوب است، میدانم اما شاید بدین خاطر که هنوز نسبت به حقایق بی تفاوت نشده ایم و نمیتوانیم چشم بر این مردم ببندیم.
مردمی که بی شک نقش پر رنگی در حفظ انقلاب داشتند. مردمی که تنهایشان را در مقابل تانک های دشمن قرار دادند که شاید خونشان نگذارد دشمن دیوصفت ذرهای به خاک مان وارد شود. عرض کردم خوزستان واژه ی غریبیست. اما چرا این واژه را برای این مردم به کار بردیم؟
برای پی بردن به پاسخ این سوال ابتدا اجازه دهید که فرق ظالم و مظلوم را بازگو کنیم. مظلوم تکه ای از خاک این مملکت است که چهار دهه، هر روز تلههایش را به دوش کشید، تلههایی که جان دادند تا ایران بماند، که نظام بماند، که ناموس و غیرت و شرف بماند. مظلوم مادرانی اند که همچنان چشم به راه بازگشت جوانانشان هستند.
دولت یازدهم سرکنار آمد و وعدهها آغاز شد. از خوزستانی با هوای پاک گفتند، از بهبود وضعیت آب گفتند، از بهبود معیشت مردم گفتند اما فقط گفتند و گفتند و گفتند. خوزستان خسته است از شعار، از وعده، دریابید هموطنانمان را که زیر گرد و غبار در حال مدفون شدن هستند.