فرشید گلزاده کرمانی در گفتگو با “دانشجوآزاد” در رابطه با مشکل اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی گفت: مشکل از ناهماهنگی و عدم یکپارچگی سیاست های توسعه است یک کشور وقتی توسعه پیدا می کندکه بتواند در همه حوزه ها برنامه توسعه داشته باشد.
مدیرعامل فروشگاههای زنجیره ای رفاه ادامه داد: باید برنامه دانشگاه و تحصیلات تکمیلی آن متناسب با بحث های توسعه اقتصادی باشد یا بحث های اقتصادی بتواند به حوزه های دانشگاهی جهت دهد.
وی خاطرنشان کرد: البته رکود اقتصادی هم بی تاثیر نبوده و این بیکاری در کل دنیا فراگیر شده زیرا دنیا وارد یک دوره رکودی شده است.
گلزاده کرمانی توضیح داد:در سالهای اخیر ما وارد دوران رکود تورمی شدیم که سخت ترین دوران اقتصادی را رقم زده است به همین دلیل بسیاری از واحدهای تولیدی از بین رفته و خیلی از شرکتها ضعیف شدند و برای بقای خود مجبور به اخراج نیروی کار و جذب کمتر نیرو شده اند.
این استاد دانشگاه افزود: از طرف دیگر ظرفیت دانشگاهها بی حد وحساب افزایش یافته وحجم زیاد فارغ التحصیلان دانشگاهی با سطح توقع بالا انجام هر کاری را نمی پذیرند.
وی در پایان عنوان کرد:اساس کسب و کارهای ما در سالهای آینده تغییر ماهیتی جدی خواهند داشت و نسل جدید باید خود را برای این نوع کارها آماده کند.