6:42:18 - یکشنبه 10 بهمن 1395
کاپ کیک اسفناج با پنیر پارمزان نام پیش غذای خوشمزه ای است که علاوه بر شکل متفاوت آن ، طعم لذیذی نیز دارد.در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل از نمناک:
مواد لازم برای کاپ کیک اسفناج با پنیر پارمزان
اسفناج ۳۵۰ گرم
پنیر ریکوتا ۱/۲ فنجان
پنیر پارمیزان ۱/۲ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
سیر ۱ حبه
نمک ۱/۴ ق چ
فلفل سیاه ۱/۴ ق چ

طرز تهیه کاپ کیک اسفناج با پنیر پارمزان
اسفناجها را خرد می کنیم، سیر را هم رنده می کنیم در یک ظرف تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم.ظرف مخصوص کاپ کیکها (می توان از قالبهای آماده مافین هم استفاده کرد) را با روغن زیتون کمی چرب می کنیم و از مواد مخلوط درون کاپها را پر می کنیم ظرف را درون فر به مدت ۱۵ الی ۲۰۰ دقیقه گذاشته تا کیکها آماده شود..وقتی کیکها آماده شد و از فر خارج کردیم زمان می دهیم تا کیکها کمی خنک شده و بعد در ظرف سرو می چینیم.این مافینها هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو می شوند.

نکات تکمیلی در مورد کاپ کیک اسفناج
کاپ کیک اسفناج جزو پیش غذا – گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
کاپ کیک اسفناج را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
بر چسب ها: کاپ-کیک-اسفناج