به گزارش “دانشجو آزاد“؛ مریم احتشامزاده در این همایش با ارائه گزارش عملکرد حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه اظهار داشت: برنامههای دانشگاه تابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، چراکه معتقد هستیم تحقیقات، پل ارتباطی رساندن علم به فناوری است.
وی با بیان اینکه ایجاد فناوری موجب تحقق کارآفرینی و نیز ارتباط با جامعه در راستای رفع نیازهای متفاوت در حوزه انسانی، صنعتی و … است، تصریح کرد: توسعه مرزهای دانش و تحقیقات بنیادی دارای جایگاه ویژهای در این حوزه است.
وی به بخشی از همکاریهای علمی و روابط بینالمللی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: اجرای پروژههای مشترک بین ایران و فرانسه در قالب طرح جندیشاپور در راستای حمایتهای متقابل و دعوت از اساتید و متخصصان برجسته بینالمللی در قالب طرح سیمرغ از جمله این فعالیتها است.
وی افزود: دانشگاه در این بخش از فعالیتهایش در تلاش است که با متخصصان کرمانی مقیم خارج از کشور در چارچوب کمیته علمی – آموزشی شورای عالی ارتباط و از وجود آنها بهره گیرد.
احتشامزاده گفت: دانشگاه در راستای تجهیز آزمایشگاه مرکزی و سایر آزمایشگاههای پژوهشی و تحقیقاتی کاربردی گامهایی برداشته است.
وی به ارتباط دانشگاه با دانشآموختگان و کارآفرینی اشاره و اظهار کرد: برگزاری نخستین نمایشگاه کار، کارگاههای آموزشی کارآفرینی و این گردهمایی از جمله فعالیتهای دانشگاه برای ارتباط گرفتن با دانشآموختگان و کارآفرینان است.
ی ادامه داد: عقد تفاهمنامه در زمینههای مختلف با جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و نیروی انتظامی استان گوشهای از تلاش این دانشگاه است.
معاون امور پژوهشی دانشگاه به فعالیتهای انجمن پژوهشگران جوان دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: انعقاد قرارداد ۳۱ طرح پژوهشی ۱۰ میلیون ریالی، خاتمه ۱۰ طرح پژوهشی ۱۰ میلیون ریالی با تلاش دانشجویان تحصیلات تکمیلی و بهروز رسانی آییننامه حمایت از پایاننامه و رساله دکترا از فعالیتهایی است که انجمن پژوهشگران جوان به آن پرداختهاند.
معاون امور پژوهشی دانشگاه با اشاره به فعالیتهای انجمن پژوهشگران جوان افزود: این دانشگاه از لحاظ تعداد دانشآموختگان نیز رتبه سوم را در بین دانشگاههای سراسر کشور دارا است.
وی به اهداف و برنامههای پیش روی دانشگاه اشاره کرد و افزود: بینالمللی شدن، افزایش درآمدهای اختصاصی، افزایش مشارکت بخش خصوصی، ارتباط با دانشآموختگان در حوزههای مختلف کارآفرینی و… از جمله فعالیتهای این دانشگاه است.