به گزارش “دانشجو آزاد” به نقل از ایسنا؛ استارتاپ تریگر (startup trigger) رویدادی ۶ روزه است که با هدف بررسی نیازهای دانشجویان در حوزه کارآفرینی، طراحی شده است و انتظار می رود پس از آن شرکت کنندگان شناختی از خود، مفاهیم اولیه استارتاپ و تجربه ارائه ایده و کار تیمی را داشته باشند و تیمی تشکیل دهند که شاید بتواند ایده خود را به یک استارتاپ تبدیل کند و به شتابدهنده شریف وارد شود.
دبیر اجرایی سومین استارتاپ تریگر دانشگاه صنعتی شریف روز شنبه درخصوص جزییات برگزاری این رویداد علمی کارآفرینانه به خبرنگار علمی ایرنا گفت: استارتاپ تریگر معمولا به صورت فصلی برگزار می شود که اولین و دومین دوره آن در اسفندماه ۹۳ و اردیبهشت ماه ۹۴ در دانشگاه شریف برگزار شد.
مونا ناصری افزود: آغاز سومین دوره استارتاپ تریگر نیز از ساعت ۱۶ امروز خواهد بود که ۵۰ نفر در بخش فناوری اطلاعات و ۵۰ نفر در بخش تجهیزات پزشکی حضور خواهند داشت.
به گفته وی، چهار روز نخست استارتاپ تریگر به برگزاری برنامه ها و کارگاه های آموزشی اختصاص خواهد داشت و افراد در قالب ‘ملاقات سریع’ Fast Meeting دو به دو با یکدیگر ملاقات کرده و در مدت ۹۰ ثانیه به معرفی خود و ایده شان خواهند پرداخت و به این ترتیب در سه روز نخست، افراد شرکت کننده حداقل یکبار با یکدیگر دیدار و گفت و گو کرده اند.
ناصری ادامه داد: علاوه بر این، رزومه شرکت کنندگان هنگام ثبت نام بر روی وب سایت ‘ستاک’ (سامانه توسعه ایده های کارآفرینانه) به نشانی www.setak.sharif.ir قرار گرفته و در محل برگزاری استارتاپ تریگر نیز قابل دسترسی و مشاهده است تا زمینه آشنایی شرکت کنندگان از یکدیگر بیش از پیش فراهم شود.
وی تصریح کرد: در طول چهار روز اولیه استارتاپ تریگر، دانشجویان از طریق شناختی که از یکدیگر پیدا کرده اند اعضای تیم های خود را انتخاب کرده و فرم های تشکیل تیم را تکمیل می کنند تا پس از تایید تیم و ایده آنها در دو روز بعدی، وارد فرآیند رقابت شوند.
دبیر اجرایی سومین استارتاپ تریگر خاطرنشان کرد: در دو روز پایانی، شرکت کنندگان به ساخت پروتوتایپ (نسخه اولیه) و نسخه نهایی ایده خود و ارائه آن در حضور داوران، سرمایه گذاران و دیگر تیم ها خواهند پرداخت.
وی درباره جوایز برگزیدگان این رویداد علمی کارآفرینانه نیز گفت: در هریک از بخش های فناوری اطلاعات و تجهیزات پزشکی، تیم های اول تا سوم به ترتیب، ۲۵ میلیون ریال، ۱۵ میلیون ریال و ۱۰ میلیون ریال جایزه نقدی دریافت خواهند کرد و دانشگاه نیز از تمام تیم های شرکت کننده به مبلغ ۱۰ میلیون ریال حمایت خواهد کرد تا خدمات مشاوره ای مربوط به ایده خود را دریافت کنند.
ناصری به حضور سرمایه گذاران در روزهای پایانی استارتاپ تریگر اشاره کرد و گفت: رقابت های نهایی این رویداد با حضور سرمایه گذاران بخش های فناوری اطلاعات و تجهیزات پزشکی برگزار می شود و سرمایه گذاران فرصت دارند تا تیم های دانشجویی مرتبط با حوزه کاری خود را برای همکاری انتخاب کنند.
طراحی، برنامه ریزی و برگزاری استارتاپ تریگر برعهده ستاک (سامانه توسعه ایده های کارآفرینانه) است و مرکز کارآفرینی، شتاب دهنده، مرکز رشد فناوری های پیشرفته و دفتر توسعه و انتقال تکنولوژی دانشگاه صنعتی شریف از حامیان علمی، مالی و معنوی این رویداد هستند.
انتهای پیام /