به گزارش دانشجو آزاد: دکتر عبدالرسول پورعباس در نشست خبری تشریح جزئیات برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۲ با تاکید بر اینکه ایجاد کارپوشه برای داوطلبان این آزمون یکی از مهمترین تغییرات کنکور امسال است، افزود: در واقع ما برای هر داوطلب یک پروفایل در نظر گرفتیم که اگر داوطلب یکبار در آزمونی ثبت نام کند تمامی اطلاعات او در پروفایل یا کارپوشه ذخیره میشود و دیگر در آزمونهای بعدی نیازی به ثبت نام نیست بلکه اطلاعات را فقط تکمیل خواهد شد.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه تمامی فرآیندهای برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۲ در حال حاضر به اتمام رسیده است خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه فرآیندهای برگزاری این آزمون سامانهای شده و به صورت ماشینی و هوشمند انجام میگیرد بنابراین امکان تغییر اطلاعات داوطلب وجود ندارد و داوطلبان دیگر درخواست تغییر اطلاعات گروه آزمایشی یا … را ندهند.
وی خاطرنشان کرد: طی چند روز اخیر تعدادی از داوطلبان با مراجعه به سازمان سنجش آموزش کشور درخواست تغییر اطلاعات داشتند که این درخواستها بنا به دلایل گفته شده امکانپذیر نبود. ضمن اینکه ما بارها از طریق پیامک به داوطلبان در خصوص ویرایش اطلاعات اطلاع رسانی کرده بودیم که اگر داوطلبی بر اساس اطلاعات ثبت نامی در سر جلسه کنکور حاضر نشود برای وی غیبت لحاظ خواهد شد.
وی ادامه داد: دفترچه سئوالات، پاسخنامهها و زمان پاسخ دهی به سئوالات از جمله تغییراتی هست که سازمان سنجش آموزش کشور این تغییرات را در آزمون اجرایی خواهد کرد و به نقطهای رسیدیم که عملکرد سازمان را در این آزمون و سایر آزمونهای دیگر ارتقاء بدهیم.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر اینکه ۹۹ درصد از داوطلبان کنکور با تکیه بر تلاش و زحمت خود در سر جلسه آزمون حاضر میشوند، گفت: حدود ۱ درصد داوطلبات هستند که تلاش میکنند از طریق تقلب و مسیرهای دیگر در این جلسه آزمون حاضر شده و نمره کسب کنند که ما در سازمان سنجش هم از جهت سخت افزاری و هم از جهت نرم افزاری اقداماتی را طراحی کردیم تا سلامت کنکور تامین شود.
پور عباس خاطرنشان کرد: در آزمون سراسری سئوالات تولید شده دارای کد ویژههایی هستند که این کد ویژهها صرفا توسط ماشینهای خاص خوانده میشود ضمن اینکه دفترچه سئوالات داوطلبان نیز شخصی سازی شده است و امکان تقلب در این آزمون وجود ندارد.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور همچنین از شناسایی دهها نفر از ذینفعان کنکور که درگیر شبکههای تقلب بودند طی هفتههای اخیر خبر داد و گفت: این افراد امکاناتی را طراحی کرده بودند تا در اختیار داوطلبان قرار بگیرد. خوشبختانه ما با کمک یک شرکت دانش بنیان و برخی دیگر از سال گذشته توان شناسایی این ابزارهای تقلب را داریم و از طریق سیگنالهایی که عمدتا به منظور جلوگیری از ارسال پاسخنامه از بیرون به جلسه آزمون طراحی شده است میتوانیم شبکههای تقلب را شناسایی کنیم.
وی در پایان به خانوادهها تاکید کرد: مراقب باشند که داوطلبان در دام شبکههای تقلب نیفتند و از آوردن تجهیزات تقلب در جلسه آزمون خودداری کنند. چرا که این ابزارها از نظر سازمان سنجش به منظور استفاده از آن تلقی شده و تقلب محسوب میشود و محرومیت یک تا ۱۰ سال از تحصیل را برای داوطلبان به همراه دارد.
انتهای پیام