پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

14:32:25 - چهارشنبه 12 آبان 1395
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
دانشگاه ها مدل خاصی برای تربیت دانشجوی خلاق طراحی کنند
به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل از مهر؛ به نقل از وزارت علوم، وحید احمدی در جلسه شورای دانشگاه شهید مدنی آذربایجان افزود:هر دانشگاهی باید مدل خاص تربیت دانشجویان خلاق را در دانشگاه خود طراحی و اجرا کند زیرا هر دانشگاهی امکانات و شرایط متفاوتی دارد. وی افزود: باید به دانشجویان دوره کارشناسی توجه بیشتری شود […]

به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل از مهر؛ به نقل از وزارت علوم، وحید احمدی در جلسه شورای دانشگاه شهید مدنی آذربایجان افزود:هر دانشگاهی باید مدل خاص تربیت دانشجویان خلاق را در دانشگاه خود طراحی و اجرا کند زیرا هر دانشگاهی امکانات و شرایط متفاوتی دارد.

وی افزود: باید به دانشجویان دوره کارشناسی توجه بیشتری شود و برای افزایش مهارت، کارآفرینی و حل مسائل جامعه در این دوره برنامه ریزی شود.


معاون پژوهشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم آئین نامه ها و قوانین لازم برای تقویت پژوهش در دانشگاه ها و مراکزآموزش عالی تدوین شده که این امر موجب افزایش نشاط و اشتیاق برای انجام فعالیت علمی شده است.


عزم مسئولان کشور برای افزایش رشد علمی


احمدی گفت: عزم همه مسئولان کشور، افزایش رشد علمی و قرارگرفتن کشور و حفظ آن در جایگاه نخست منطقه و جایگاه مطلوب در دنیا است.


وی عنوان کرد: لازمه رسیدن به رشد علمی، فراهم کردن بسترهای لازم است که داشتن آزمایشگاه های علمی، دسترسی به پایگاه های نشریات علمی بین المللی و بودجه های کافی برای پژوهش اعضای هیات علمی و دانشجویان از جمله آنها است.


معاون پژوهشی وزارت علوم افزود: تاثیرگذاری دانشگاه در جامعه منوط به پیگیری همزمان تعدادی از اقدامات به هم پیوسته است که در مجموع، رشد علمی کشور را ایجاد می کند.


احمدی اظهار داشت: تولید مقالات با کیفیت بالا، ارتباط با صنعت و کشاورزی، ایجاد اشتغال در جامعه و تربیت نیروی کارآمد برای اداره جامعه از عناصر این مجموعه هستند.


وی تاکید کرد: فعالیت پژوهشگران دانشگاهی در شرایط امروز جامعه یک امر جهادی است زیرا گرنت های پژوهشی و حمایت های مالی از پژوهش شرایط حداقلی دارد.


معاون پژوهشی وزارت علوم تاکید کرد: مطالبه امروز اعضای هیات علمی و محققان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی افزایش حقوق ماهانه نیست بلکه تقویت زیرساخت های پژوهشی نظیر آزمایشگاه و امکانات پژوهشی است.

Comments are closed.

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi