پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

11:22:38 - پنجشنبه 8 مرداد 1394
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
خوراکی هایی که کبد را سالم نگه می دارد
عادت های غذایی نادرست در طولانی مدت مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد می‌کنند. کبد، یکی از مهمترین اندام های بدن است که تحت تأثیر همین عادت ها قرار دارد.

به گزارش “دانشجو آزاد” ؛ عادت های غذایی نادرست در طولانی مدت مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد می‌کنند. کبد، یکی از مهمترین اندام های بدن است که تحت تأثیر همین عادت ها قرار دارد.
برای آشنایی با بهترین خوراکی‌هایی که می‌توانند تاثیر محافظتی برای کبد داشته باشند، این مطلب را بخوانید.

 

تقویت آنزیم های کبد, مواد غذایی برای پاکسازی کبد

ویتامین C به کبد برای سم زدایی و پاکسازی بدن کمک می کند.

 

لیمو
لیمو یکی از بهترین میوه‌ها برای کبد است؛ زیرا منبع طبیعی ویتامین C است که این ماده عالی می‌تواند به کبد برای رهایی از مواد سمی بدن کمک کند. این خاصیت همچنین عامل بهبود روند هضم غذاست. آب لیمو ماده‌ای بی نظیر برای تقویت آنزیمهای کبد و تنظیم هیدرات کربن موجود در خون است.

 

تقویت آنزیم های کبد,کبد چرب

 

زردچوبه
برای افزودن زردچوبه به همه غذاها تردید نداشته باشید. حتی اگر مایلید، می‌توانید دمنوش آن را همراه با کمی عسل میل کنید. این ادویه برای هضم چربی‌ها عالی است و ترشح صفرا را تحریک می‌کند. افزون بر این، برای کمک به سم زدایی کیسه صفرا نیز که مانند کبد اندامی مهم است، مؤثر خواهد بود.

 

تقویت آنزیم های کبدرژیم غذایی

کبد، یکی از مهمترین اندام های بدن است

 

گردو
یکی از تأثیرات گردو بر سلامتی، مقدار بالای امگا ۳ و گلوتاسیون موجود در آن است. این دو ترکیب ضروری برای بدن، به کبد برای سم زدایی و پاکسازی بدن کمک می‌کند.

 

محافظت از کبد, تغذیه سالم

 

گریپ فروت
اگر عادت دارید که هر روز صبح یک لیوان آب گریپ فروت بنوشید، می‌توانید مطمئن باشید که بدن پاکسازی می‌شود و به تقویت کبد کمک می‌کند. در واقع، این میوه مقدار بالایی ویتامین C و آنتی اکسیدان دارد.

 

تقویت آنزیم های کبد, مواد غذایی برای پاکسازی کبد

آووکادو یکی از مواد غذایی است که باعث تقویت کبد می شود.

 

آووکادو
مصرف روزانه نصف آووکادو عادت غذایی بسیار سالمی است و برای کبد بسیار مفید خواهد بود. این تأثیر به خاطر مقدار گلوتاسیون موجود در این میوه است که یکی از بهترین آنتی اکسیدانها محسوب می‌شود. این ماده به کبد کمک می‌کند تا از شر همه مواد مضری که به آنها نیاز ندارد، راحت شود.

 

تقویت آنزیم های کبد, مواد غذایی برای پاکسازی کبد

 

سبزی‌های چلیپایی
کلم بروکلی، کلم بروکسل و گل کلم جزو گروه سبزی‌های چلیپایی هستند. این سبزی‌ها منبع غنی از ویتامینها، پروتئینها و ترکیبات ارگانیکی هستند که هضم را تسریع می‌کند و کبد را تقویت می‌کند. این سبزی‌ها برای حفظ سلامتی بسیار مفید و بی نظیر هستند. پس بی‌تردید مصرف آنها را دو بار در هفته در برنامه غذایی بگنجانید.

 

رژیم

مصرف سیر به تقویت آنزیم های کبد کمک می کند.

 

سیر
خوردن یک حبه سیر تازه همراه با یک لیوان آب در صبح راهکاری ساده است که به شما برای حفظ سلامتی کمک می‌کند. سیر به کبد کمک می‌کند تا آنزیمهایی را برای دفع ترکیبات سمی و مواد سنگین فعال کند. افزون بر این، آلیسین و سلنیوم موجود در سیر به عملکرد مطلوب کبد برای پاکسازی و سنتز آنزیمها کمک می‌کند.

 

تغذیه سالم, مواد غذایی برای پاکسازی کبد

 

چای سبز
چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی است که می‌توانند به کبد کمک کنند تا اصلی ترین وظایف خود را به خوبی انجام دهد. اگر روزانه چای سبز می‌نوشید می‌توانید مطمئن باشید که نیاز بدن به کاتچین را تأمین کرده اید که این ماده بسیار سالم به سلامت کبد کمک می‌کند.

 

تقویت آنزیم های کبد,رژیم غذایی

مصرف روغن های سالم و ارگانیک یکی از راههای تقویت کبد می باشد.

 

روغن‌های گیاهی سالم و مفید
امروزه انواع مختلف روغنها در بازار وجود دارد که بعضی از آنها می‌توانند به سلامت کبد کمک کنند. روغنهای ارگانیک در اولین فشار سرد مانند روغن زیتون، روغن شاهدانه و روغنهای گرفته شده از انواع دانه‌ها، بهترین روغنها هستند.

 

توصیه می‌شود، انواع این روغنها مصرف شود؛ زیرا چربی‌های بسیار سالمی را به کبد می‌رسانند تا به کبد برای دفع مواد سمی بدن کمک کنند و مانع تجمع زیاد این مواد شوند. البته باید توجه داشت، نباید در مصرف این روغنها نیز زیاده روی کرد. افزودن به سالاد یا غذا باید با احتیاط باشد. توصیه می‌شود هنگام مصرف یک قاشق روغن زیتون، دو قطره آب لیمو ترش تازه نیز افزوده شود. این توصیه پزشکی برای مراقبت از سلامت کبد است که باید هفت روز متوالی در هر ماه انجام شود.

 

تقویت آنزیم های کبد, مواد غذایی برای پاکسازی کبد

 

سیب
هیچ میان وعده‌ای بهتر و سالم تر از سیب نیست تا هنگام گرسنگی جزئی میل شود. برای بهره مندی از تمام خواص این میوه بی نظیر بهتر است با پوست میل شود؛ زیرا پوست سیب دارای مقدار زیادی پکتین است که ماده‌ای ضروری برای سلامتی محسوب می‌شود. این ماده همچنین برای کبد نیز بسیار عالی است؛ زیرا به دفع و تصفیه مواد سمی کمک می‌کند. همچنین به هضم کمک می‌کند و از قلب نیز محافظت خواهد کرد.

 

با توجه به فوایدی که در مورد این خوراکی‌ها ذکر شد، توصیه می‌شود آنها را در برنامه غذایی بگنجانید تا به حفظ کیفیت مطلوب زندگی و سلامت کبد کمک
 گردد.
منبع: mehrnews.com

انتهای پیام/

بر چسب ها: , , ,
پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi