به گزارش دانشجو آزاد: ۳ طرح ارتباط با صنعت دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان به عنوان طرحهای صنعتی برگزیده دانشگاها و پژوهشگاههای کشور از سوی معاونت ارتباط با صنعت وزارت علوم در سال ۱۴۰۱ معرفی شدند.
مطالعه دادههای ژئوفیزیک ژئومغناطیس هوابرد، تعیین حریم گسلهای فعال و تهیه نقشه ریزپهنه بندی لرزهای برای شبکه گازرسانی شهرهای شمالی استان کرمان و بروزرسانی اطلس محیط زیست منطقه ۱۶ و حریم شهرداری تهران ۳ طرح دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته هستند که در سال ۱۴۰۱ از سوی وزارت علوم به عنوان طرحهای برگزیده معرفی شده اند.
طرح تعیین حریم گسلهای فعال و تهیه نقشه ریزپهنه بندی لرزهای برای شبکه گازرسانی شهرهای شمالی استان کرمان به همت عباس سیوندی پور عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران و نقشه برداری به کارفرمایی شرکت گاز استان کرمان انجام شد.
در این طرح پژوهشی که با هدف تهیه نقشه ریزپهنه بندی بیشینه شتاب لرزهای و تعیین حریم گسلهای فعال برای شبکه گاز رسانی استان کرمان انجام شده است، به منظور برآورد مقادیر پارامترهای جنبش زمین، از به روزترین روشهای احتمالی تحلیل خطر زلزله و نیز روشهای آماری مرتبط استفاده شد.
طرح پژوهشی مطالعه دادههای ژئوفیزیک ژئومغناطیس هوابرد نیز به همت علیرضا گودرزی عضو هیئت علمی علوم و فناوریهای نوین از دی ماه ۱۳۹۹ به مدت ۲ سال انجام شده و کارفرمای طرح شرکت معدنی و صنعتی گلگهر بوده است.
هدف اصلی طرح، بازخوانی و رمزگشایی و پردازش و تفسیر مجدد بر مبنای علوم و تجهیزات بهروز دادههای ژئوفیزیکی هوابرد قدیمی موجود است که در سال ۱۹۷۶ میلادی به همت شرکت ایرو سرویس ایالات متحده، در محدوده ۴ استان کرمان، فارس، هرمزگان و یزد برداشت شد.
از دستاورهای طرح یادشده میتوان به کسب دانش بومی قرائت دقیق دادههای ژئوفیزیکی هوابرد، صرفه جویی حدودی ۳ میلیون دلاری در حوزه برداشت و تفسیر و پردازش داده ها، تعیین دهها محدوده مستعد معدنی با امید بخشی بالا (تخمین پژوهشگران این طرح ذخیرههای معادل ۳ تا ۴ میلیارد دلار) و برجسته سازی اهمیت تعامل صنعت و دانشگاه در کشور و استان کرمان اشاره کرد.
حسین وحیدی، عضو هیئت علمی گروه محیط زیست نیز اجرای طرح پژوهشی بروزرسانی اطلس محیط زیست منطقه ۱۶ و حریم شهرداری تهران را برعهده داشت که شهرداری تهران کارفرمای طرح بود.