پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

11:48:20 - سه شنبه 8 آذر 1401
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
مدیرکل امور روستائی استانداری کرمان اعلام کرد
حمایت از طرح های دانش بنیانی که منجر به مهاجرت معکوس به روستاها شود
مدیرکل دفتر امور روستائی استانداری کرمان با اعلام آمادگی حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان در روستاها گفت: آمادگی داریم در اجرای طرح هایی که منجر به مهاجرت معکوس به روستاها شود، همکاری کنیم.

به گزارش دانشجو آزاد: 

مدیرکل دفتر امور روستائی استانداری کرمان با اعلام آمادگی حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان در روستاها گفت: آمادگی داریم در اجرای طرح هایی که منجر به مهاجرت معکوس به روستاها شود، همکاری کنیم.

منصور خانه گیر امروز هشتم آذرماه در رویداد هم اندیشی انتقال فناوری به روستاها(روستای نوفن) در کرمان اظهار کرد: استان کرمان دارای اقلیم متنوع است و ۶۴ بخش، ۱۵۴ دهستان و براساس سرشماری سال ۹۵ تعداد ۱۱ هزار و ۷۶۳ روستا و پارچه آبادی در استان داریم.

وی با اشاره به اینکه جمعیت روستائی استان کرمان یک میلیون و ۳۲ هزار نفر است، افزود: ۴۱ درصد از جمعیت استان در روستاها هستند و ۲۴۷۱ دهیاری در استان داریم.

خانه گیر با بیان اینکه در زمینه توسعه زیرساخت ها در روستاها اقدامات خوبی انجام شده، بیان کرد: در حوزه دانش بنیان و سرمایه گذاری باید برای روستاهایی کار کنیم که خالی از سکنه شده اند و آمادگی داریم در اجرای طرح هایی که منجر به مهاجرت معکوس به روستاها شود، همکاری کنیم.

مدیرکل دفتر امور روستائی استانداری کرمان گفت: آمادگی سرمایه گذاری مشترک با دهیاری ها در روستاها را داریم و دنبال این هستیم درآمد پایدار برای دهیاری ها ایجاد شود.

وی با اشاره به واریز حدود ۱۷۰۰ میلیارد تومان به حساب دهیاری های استان در سال جاری عنوان کرد: آمادگی همکاری در سرمایه گذاری در طرح های جدید و دانش بنیان را داریم.

به گزارش ایسنا، صادق سلطانی نژاد مدیرکل امور اقتصادی و دارائی استان کرمان نیز در این رویداد اظهار کرد: حکمرانی مطلوب باید در کشور نهادینه شود و در این زمینه چند موضوع مطرح است، اینکه جامعه مدنی شکل گرفته و گروه های فعال تسهیل کننده بین دولت و بخش خصوصی باشند؛ بخش خصوصی تسهیلات و امکانات را به سطح روستاها هدایت کند و بسترسازی دولت.

وی افزود: کنار هم قرار گرفتن این سه بخش، می توانیم در انتقال فناوری به روستاها کمک کننده باشد.

سلطانی تصریح کرد: بخش عمده اعتبارات سال گذشته در قالب تسهیلات تبصره ۱۸ به بخش کشاورزی در روستاها پرداخت شده که اگر برنامه ریزی مطلوب شکل بگیرد، در روستاها خیلی موثر باشد.

وی با بیان اینکه داریم مشکلات اقتصادی استان را احصاء و تلاش می کنیم رفع شوند، گفت: افزایش صندوق های پژوهش و فناوری برای کمک به شرکت های دانش بنیان یکی از رویکردهاست.

ایسنا

انتهای پیام/

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi