به گزارش “دانشجوآزاد” ماه بانومعصوم زاده در رابطه با همزمانی امتحانات دانشجویان با ماه مبارک رمضان گفت:با توجه به اینکه امسال ماه مبارک رمضان با ایام امتحانات دانشجویان متقارن شده است؛ عده ای فکر می کنند روزه داری بر روند یادگیری تاثیر منفی دارد در صورتی دقیقا عکس این مطلب صادق است.
این متخصص طب سنتی افزود: طبق فرمایشات امامانمان در روایات متعدد داریم که روزه گرفتن چقدر برای بدن مفید می باشد پس هیچ تاثیربدی روی بدن و روند یادگیری دانشجویان در ایام امتحانات نمی گذارد.
رئیس کمیسیون بهداشت شورای شهر اذعان کرد:روزه گرفتن حتی می تواند قوت ذهن را افزایش دهد و این افزایش یعنی افزایش هوش افراد برای بهتر بهره بردن از ایام ماه مبارک رمضان.
وی تشریح کرد: برنامه غذایی در ایام ماه رمضان بسیار مهم است که افراد در زمان افطار یا سحراز مواد سالم و درست استفاده کنند، بهترین روش افطاری را ما در این می دانیم که سبک باشد مثلا عدسی، حلیم،یا آش گنجانده شود و غذا های خورشی و چرب کمتر استفاده شود چون سنگینی می آورد و به دنبالش خواب آلودگی و ضعف رابه همراه دارد.
معصوم زاده توضیح داد: توصیه می شود بعد از دو ساعت از افطار میوه و سبزیجات استفاده شود و فاصله بین افطار و سحر به دلیل اینکه دچار کمبود آب نشوند از دانه های لعاب دار زیادی استفاده کنند، مثل چهار تخم البته بایستی جرعه جرعه نوشیده شود تا تاثیر گذاری بهتری داشته باشد.اگر افراد با روزه گرفتن دچار یبوست می شوند بایستی خاکشیر را بیشتر به عنوان شربت استفاده کنند.
وی با توصیه به اینکه باید وعده سحر کامل خورده شود افزود: وعده سحر ما باید همانند همان وعده ناهار باشد ،دانشجویان باید این دقت را داشته باشند که اگردر طول روز کار زیاد یا درس خواندن دارند برای اینکه ضعف نکنند وعده سحراز شیرینی جات استفاده نکنند.
این متخصص طب سنتی در پایان خاطرنشان کرد:توصیه می کنم دانشجویان در وعده افطار از شیرینی جات سالم وطبیعی مانند خرما و شله زرد استفاده کنند، پس با استفاده از یک برنامه غذایی سالم می توان بیشترین بهره را در دوران امتحانات از ماه مبارک رمضان برد.