پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

9:10:33 - پنجشنبه 4 خرداد 1396
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
نکاتی درباره خرید زولبیا بامیه در ماه رمضان
خوراکی زولبیا بامیه در ماه رمضان بسیار رونق دارد، در هنگام افطار این ماده خوراکی شیرین میتواند قند خون را تنظیم نماید. با نزدیک شدن ماه رمضان و خرید زولبیا بامیه حتما به این نکات دقت بفرمایید گروه ایران ناز. مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت‌هاو ایام خاص وزارت بهداشت ضمن ارایه پیشنهاد‌های بهداشت محیطی به مردم در ماه مبارک رمضان، بر همکاری متصدیان و شاغلین مراکز تهیه غذا با مامورین و بازرسین بهداشت محیط تاکید کرد.

به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل از پارس ناز؛ خوراکی زولبیا بامیه در ماه رمضان بسیار رونق دارد، در هنگام افطار این ماده خوراکی شیرین میتواند قند خون را تنظیم نماید. با نزدیک شدن ماه رمضان و خرید زولبیا بامیه حتما به این نکات دقت بفرمایید گروه ایران ناز. مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت‌هاو ایام خاص وزارت بهداشت ضمن ارایه پیشنهاد‌های بهداشت محیطی به مردم در ماه مبارک رمضان، بر همکاری متصدیان و شاغلین مراکز تهیه غذا با مامورین و بازرسین بهداشت محیط تاکید کرد.

 

مهندس سیدرضا غلامی، با تأکید بر اینکه از خرید محصولات روباز که در فضای معمولی نگه داری میشوند، باید خودداری کرد،‌ ادامه داد: شیرینی سنتی از جمله زولبیا بامیه از مراکز مجاز خریداری شده و از خرید کردن از مراکز و محل های غیر مجاز و دستفروشان خودداری شود.

 

خرید شیرینی‌های سنتی از جمله زولبیا بامیه در جعبه‌های مشخص و دارای مهر استاندارد و سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت باشد.غلامی با بیان اینکه در هنگام خرید دقت شود که متصدیان یا شاغلین مراکز عرضه غذا بهداشت فردی را رعایت کنند، خاطرنشان کرد: آش و حلیم و مواد خوراکی نمونه از محل‌های مجاز و شناخته شده، خرید و تهیه شود و توزیع این مواد خوراکی در ظروف یک‌بار مصرف مناسب و ترجیحا گیاهی باشد.

 

مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت‌ها و ایام خاص وزارت بهداشت گفت: نگه داری مواد خوراکی و نوشیدنی داغ نباید در ظروف یک بار مصرف پلاستیکی یا ظروف یک‌بار مصرف نازک و رنگ روشن باشد. غذای پخته شده و آماده مصرف در فضای آشپزخانه اکثر ازدو ساعت نگه داری نشود و در سریع‌ترین زمان ممکن مصرف شود.

 

ضمنا در تهیه مواد خوراکی بسته بندی شده ازجمله خرما، پنیر، حلوا شکری و مواد خوراکی نمونه به سالم بودن بسته، مجوز سازمان غذا و دارو و تاریخ مصرف و ساخت و انقصا دقت شود.غلامی افزود: افرادی که غذای سحری را هنگام افطار یا شام تهیه میکنند، در صورت پخت روی شمعک گاز یا سماور نگه داری کنند

 

تا هنگام مصرف در سحر سرد نباشد. در صورت بهره گیری از سبزی و میوه در وعده های خوراکی نسبت به سالم سازی آن دقت شود. شستشوی نخست، انگل زدایی، گندزدایی با مواد گندزدای مجاز و شستشوی نهایی ضروری هست.غلامی تاکید کرد: مردم در صورت دیدن هرگونه تخلف بهداشتی در هنگام خرید و تهیه مواد خوراکی از جمله عدم رعایت بهداشت فردی،

 

نظافت و بهداشت محیط، نگه داری و فروش مواد خوراکی غیر بهداشتی و تاریخ قبل و موارد نمونه، از طریق سامانه شکایات مردمی ۱۹۰۰ وزارت بهداشت را با خبر کنند.مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت‌ها و ایام خاص در پیشنهاد‌های بهداشتی در ماه مبارک رمضان به متصدیان و شاغلین مراکز و اماکن بویژه مراکز تهیه و طبخ مواد خوراکی، پیشنهاد کرد که همکاری با مامورین و بازرسین بهداشت محیط را در اولویت قرار دهند.

 

غلامی گفت: رعایت بهداشت فردی به ویژه در هنگام تهیه و سرو مواد خوراکی، رعایت نظافت و بهداشت محل کار خود، به ویژه محل و کارگاه‌های تهیه و طبخ شیرینی‌های سنتی، زولبیا بامیه و آش و حلیم و سایر موادغذایی الزامی هست. مواد خوراکی پخته شده از جمله آش و حلیم روی شعله پایین گاز نگه داری شود یا درصورت نگه داری در فر، حرارت غذا از بین نرفته باشد.

 

غلامی تاکید کرد: فروشندگان شیرینی سنتی و زولبیا بامیه دقت کنند که جهت توزیع و فروش این مواد از جعبه‌های مقوایی یا بسته‌های بهداشتی دارای مجوز و مهر استاندارد و سازمان غذا و دارو بهره گیری کنند. همین طور فروشندگان شیرینی سنتی و زولبیا و بامیه از نگه داری این مواد به صورت روباز و در خارج از ویترین خودداری کرده و هنگام بسته بندی از انبرک یا دستکش یک بار مصرف بهره گیری کنند.

 

وی درخصوص تهیه شیرینی‌جات نیز گفت: تهیه کنندگان شیرینی سنتی و زولبیا بامیه از روغن‌های مناسب و مخصوص تهیه شیرینی بهره گیری کرده و از چند بار مصرف کردن روغن خودداری کنند.مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت‌ها و ایام خاص، به هیات‌های امنای مساجد و محل‌های برقرای افطاری و سحری پیشنهاد کرد: برای این محافل مواد خوراکی سالم و بهداشتی تهیه شده و در صورت طبخ در محل، بهداشت فردی خدمه‌ها در هنگام تهیه و طبخ رعایت شود.

 

مواد خوراکی پخته شده در محیط آشپزخانه یا صحن مساجد در مدت طولانی نگه داری نشود و ترجیجا در کمتر از دو ساعت توزیع و مصرف شود.وی بر توزیع غذای پخته شده به صورت گرم در مساجد تاکید کرد و افزود: غذای گرم در ظروف مناسب و تمیز توزیع شده و در صورت بهره گیری از ظروف یک بار مصرف ترجیحا از ظروف یک بار مصرف گیاهی یا آلومینیومی

 

بهره گیری و از ظروف و لیوان یک بار مصرف پلاستیکی بهره گیری نشود.غلامی گفت: در هنگام توزیع غذا خادمین از راه رفتن روی سفره خودداری کرده و نظافت و بهداشت صحن مساجد و محل‌های برگزاری مراسم رعایت شود.وی بر رعایت نظافت و بهداشت سرویس های بهداشتی و وضوخانه و بهره گیری از سیستم لوله کشی یا جعبه های مایع دستشویی

 

در این محل‌ها تاکید کرد و گفت: باید دقت شود که دخانیات توسط مراجعین در مساجد و محل‌های برگزاری مراسم استعمال نشود.مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت ها و ایام خاص وزارت بهداشت در پایان به خادمین و داوطلبان ارائه خدمت در توزیع افطاری یا سحری پیشنهاد کرد بهداشت فردی را رعایت کنند.

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi