وی با بیان اینکه در نهایت تخممرغ باید سالم به زمین برسد و بتواند با توجه به مکانیزم سازه ساخته شده از قبل از سازه خارج شده و سالم بماند، عنوان کرد: این مسابقه با حضور ۱۵ تیم سه نفره از دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و یک تیم سه نفره از دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.
مسؤول برگزاری نخستین دوره مسابقه بیندانشگاهی نجات تخممرغ سالم رسیدن تخممرغ به زمین، زمان سقوط سازه، خلاقیت در طراحی سازه و دقت در پرتاب سازه و محل فرود آن را از آیتمهای این مسابقه عنوان کرد.
وی اضافه کرد: این مسابقه لذت علم همراه با عمل را در قالب رقابت بین دانشجویان به وجود آورده و موجب خلاقیت و نوآوری در آنان میشود که از مهمترین اهداف برگزاری این مسابقه نیز است.
ترکزاده افزود: این مسابقه توسط انجمن علمی مهندسی مکانیک، مواد و انرژی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان برگزار شده و در پایان به نفرات برتر جوایز و لوح قهرمانی اهدا شد.
وی خاطرنشان کرد: تیم TRA متشکل از دیاکو حیدری، کاظم عبداللهی، حسین ترکزاده به عنوان تیم اول، تیم اصفهانیا متشکل از مجید سعیدی، سعید محمدی و مهدی منتظری بهعنوان تیم دوم و تیم بهترین سازه متشکل از حسین شریفی، آرش آرامش و مهران جمشیدی بهعنوان تیم سوم انتخاب شدند.