به گزارش “دانشجو آزاد” به نقل از مهر؛ محمدباقر قهرمانی در خصوص برنامه های دانشگاه تهران برای معرفی اسلام به جوامع غربی و دانشجویان خارجی گفت: وظیفه ما دانشگاهیان این است که در راستای آنچه در کشور رخ می دهد در روند مسایل علمی به مسایل مهم جهانی، فرهنگمان، اسلام و عاقبت اندیشی این جهانی فکر کنیم.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری هم در مورد شناخت اسلام برای جوامع غربی سخنرانی کرده و به اهمیت این موضوع اشاره کردند، برهمین اساس دانشگاه تهران نیز با دانشگاه مونستر آلمان برای ایجاد کرسی شیعه شناسی رایزنی و هماهنگی کرد.
معاون بین الملل دانشگاه تهران افزود: همچنین صحبت هایی در خصوص چگونگی کمک مالی به ایجاد این کرسی و تامین اعضای هیات علمی که بتوانند در تدریس کمک کنند صورت گرفت و توافق هایی انجام شد.
دیدار سرپرست دانشگاه تهران و نائب رئیس مجلس آلمان
وی افزود: در جلسه ای هم که در هفته جاری با نائب رئیس مجلس آلمان صحبت کردیم قرار شد دراین زمینه به ما کمک کنند تا کرسی شیعه شناسی شکل گیرد.
وی افزود: سرپرست دانشگاه تهران نیز با نائب رئیس مجلس آلمان در مورد اسلام هراسی صحبت کردند و گفتند آنچه که در حال رخ دادن است درست نیست و چهره نادرستی از مسلمانان ارایه می کند.
وی ادامه داد: نایب رئیس مجلس آلمان نیز حرف های دکتر نیلی را تایید کرده و آمادگی خود را برای کمک و به رفع این تصویر نادرست از اسلام اعلام کردند.
معاون بین الملل دانشگاه تهران افزود: از طرح های دیگر دانشگاه تهران توسعه فرهنگ قرآنی بین دانشجویان غیرایرانی و اساتیدی است که به دانشگاه دعوت می شوند.
از هر ۴۰ دانشجوی دانشگاه تهران یک دانشجو غیرایرانی است
وی ادامه داد: دانشگاه تهران بین دانشگاه های کشور بزرگترین دانشگاهی است که دانشجوی خارجی پذیرفته و بیشترین تعداد دانشجوی غیرایرانی را بین دانشگاه ها دارد به طوریکه از هر ۴۰ دانشجو یک نفر غیرایرانی است.
قهرمانی افزود: برهمین اساس طرح گسترش فرهنگ قرآنی با همکاری وزارت علوم، مدیرکل امور فرهنگی و معاونت فرهنگی دانشگاه تهران اجرایی می شود.