پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

11:38:19 - چهارشنبه 5 اسفند 1394
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
اعترافات تلخ در دانشگاه‌ها/ وقتی اصلاح طلبان بین «بدتر» و «بدترین» باید بدتر را انتخاب کنند
طی روزهای گذشته و جریان سخنرانی های کاندیداهای انتخاباتی در دانشگاه ها، اظهارنظرهایی می شود که بعضا از چشم رسانه ها دور میامند.

به گزارش “دانشجو آزاد” به نقل از «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ میزگرد “فصل خانه‌تکانی خانه ملت” که دوشنبه شب  در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد یکی از آن مراسم هایی بود که با اظهارات قابل تاملی همراه بود. الیاس حضرتی، کاظم جلالی و محسن صفایی فراهانی؛ سخنرانان این برنامه بود، که در این مراسم اظهارات جالبی از جانب هر سه تن صورت گرفت که حاوی نکات جالبی بود. مطالبی که بعضا اعترافات تلخی در مورد وضعیت گذشته یا فعلی اصلاح طلبان و حامیان دولت بود.

محسن صفایی فراهانی، در اظهار نظر جالبی مجلس ششم را توصیف کرد و گفت که  مجلس ششم در حد مجالس کشورهای جهان سوم بسیار خوب عمل کرد ولی با مجلس ایده‌آل فاصله بسیاری داشت.

وی در ادامه آگاهانه مسجد امام را مسجد شاه ذکر کرد و به غافلگیر شدن در انتخابات ۷۶ و روی کار آمدن دولت اصلاحات گفت: در سال ۷۶ نیز تا اواسط اردیبهشت ۷۶ ما فکر نمی‌کردیم خاتمی بیش از ۶ یا ۷ میلیون رای بیاورد و در همان زمان در مسجد شاه ۱۵ خرداد برای خاتمی سخنرانی برنامه‌ریزی کردیم که بسیار شلوغ شد.

وی در ادامه نیز وضعیت فعلی را انتخاب بین بد و بدترین ذکر و کرد گفت: باید بین بدتر و بدترین انتخاب کنیم.

حال پرسش اینحاست که یعنی به زعم او لیست اصلاح طلبان و حامیان دولت همان بد از بین بدترین است؟!

در ادامه نیز الیاس حضرتی عضو لیست کاندیدای فعلی مجلس با اشاره به نظارت بر کاندیداتوری افراد ابراز داشت  اینکه در جایگاهی مانند مجلس افراد باید مورد ارزیابی و نظارت قرار بگیرند مسئله‌ای است که باید انجام شود و اینطور نیست که درب را باز کرد تا هر کسی که دلش خواست وارد مجلس شود.

وی در ادامه با توهین به نمایندگان مجلس مدعی شد در دوره گذشته زیر هر موزائیکی را بر می داشتید فساد و دزدی  بود و گفت که اگر مردم نیایند ممکن است نمایندگانی دوباره بیایند که ته مانده لیوان احمدی‌نژاد برای تبرک سر بکشند!

وی همچنین مدعی شد کاری که مجلس ششم در حوزه اقتصادی انجام داد، در هیچ دوره‌ای از مجالس نه‌گانه انجام نشد!

این در حالی است که در آن دوره بسیاری از آنها شعار می دادند که مردم به ما رای داده اند تا توسعه سیاسی برایشان بیاوریم نه اینکه مشکلات اقتصادی را حل کنیم!

کاظم جلالی دیگر مهمان برنامه بود که حضورش در لیست اصلاح طلبان با واکنش بسیاری از بزرگان جناح مذکور مواجه شد. و به علت حضور او و برخی افراد دیگر لیستهای متفاوتی این روزها از حامیان دولت تشکیل شد.

وی با نادیده گرفتن حمایت علنی انگلیسی ها از لیستش مدعی شد اگر کسی حرفی بزند عده‌ای می‌گویند انگلیسی است.

وی که همواره نقش روابط عمومی دولت را در مجلس ایفا میکرد و کوچکترین انتقادات به آن را با حمله یا در نطفه خفه کردن پاسخ می داد، در اعترافی جالب گفت: در کشوری که حجم بیکاری به حدود ۷ میلیون نفر رسیده کشوری که رشدش همین امسال منفی ۷ است و در این کشوری که این همه مشکلات وجود دارد من مانده‌ام که این همه جنجال‌های سیاسی برای چیست! تهدیدهایی مانند رکود، ناهنجاری‌های اجتماعی در جامعه وجود دارد!

محرمانه هایی که دولت و بانک مرکزی از اعلامش سر باز می زدند، توسط وی اعلام شد! یعنی رشد منفی ۷ درصدی و بیکاری ناشی از رکود ۷ میلیون نفری!

وی در ادامه در مورد مجلس ششم گفت: مجلس ششم یکسری خودزنی‌ها را انجام داد مانند مطرح کردن بحث خروج از حاکمیت که من از همان ابتدا هم گفتم نباید به این مسایل وارد شد.

این نماینده مجلس در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه موضع شما امروز در رابطه با سران فتنه چیست با توجه به اینکه در گذشته مطرح کرده بودیم که سران فتنه باید به اشد مجازات برسند و اعدام شوند.

وی پاسخ داد : موضع من از گذشته تاکنون هیچ تغییری نکرده است.

البته این «اعترافات» اصلاح طلبان به اینجا نیز ختم نشد، مصطفی کواکبیان یکی از دیگر نمایندگان اصلاح طلبان در انتخابات مجلش روز دوشنبه در  در دانشگاه علم و صنعت در پاسخ به سوال یکی دیگر از دانشجویان مبنی براینکه چرا در سالن حجاب که برای تبلیغ لیست اصلاح طلبان برنامه داشت هنگامی که شعار رفع حصر داده شد دوستان شما آهنگ را زیاد کردند که صدای شعار شنیده نشود پاسخ دهید آیا از این شعار‌ها می‌ترسید؟ پس چگونه می‌خواهید در مجلس از آن دفاع کنید؟ گفت: یعنی اصلاحات درون نظام را قبول داریم ما اصلاح بر نیستیم بلکه اصلاح در هستیم پس بدانید اصلاحات منحصر به شخص خاصی نیست اصلاحاتی که ما از آن صحبت می‌کنیم دست روی خواسته‌های به حق مردم می‌گذارد و برای مردم است.

وی در خصوص موضع فردی‌اش در رابطه با رفع حصر نیز اظهار داشت: من هیچ‌گاه به قوه قضاییه و حکم آن‌ها انتقاد نداشتم مصوبه رفع حصر مصوبه‌ای بود در زمان دولت قبل اما این مصوبه باید به تایید مقام معظم رهبری می‌رسید و بار‌ها در این خصوص و حتی در برنامه‌های تلویزیونی شخصا از ایشان خواستم تا تدبیری در خصوص این افراد بیندیشند.

کواکبیان گفت: هم چنین افرادی که از سوی قوه قضاییه ممنوع التصویر یا بیان شدند مصوبه رسمی در خصوص آن نه در مجلس تصویب شده و نه شورای عالی امنیت مصوبه‌اش را صادر کرده است این را هم به خاطر داشته باشید که ما هر کاری می‌کنیم ربطی به خاوری، امیرمنصور آریا، جزایری، زنجانی و مرتضوی ندارد چرا که ما دنبال دو رای حلال هستیم پس برای ما بیشتر تبلیغ کنید.

همه این مواضع حکایت از این مسئله دارد که برخلاف آن چیزی که رسانه های اصلاح طلب درباره مسئله حصر، «کاندید برتر» معرفی می کنند؛ چهره های اصلی این جریان از انتخاب بین «بدتر» و «بدترین» می گویند.

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi