به گزارش “دانشجو آزاد“؛ علیرضا زاکانی در جمع دانشجویان کرمانی گفت: علی الظاهر امثال بنده باید محروم باشند از موقعیت ها و فرصت هایی که نعمت نظام اسلامی برای همه در بیان آزاد با قبول مسئولیت های پیرامونی آن ایجاد کرده است.
وی افزود: امروز میخواهم بحث فتنه و نفوذ را بررسی کنم اگر دقت بفرمایید قانون اساسی ما آن میثاق ملی و چارچوبی است که همه به آن معتقدیم و قانون بالادستی است که همه باید به آن توجه کنند شعارهای انقلاب هم خودش یک میزان است برای اینکه وقتی به شعارهای انقلاب برمی گریدم بتوانیم یک محکی را بزنیم ببینم هنوز پایبند به آرمانها هستیم یا نه؟
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعارهای کلیدی انقلاب اسلامی اظهار داشت: ما دو شعار کلیدی داشتیم یکی آزادی- استقلال جمهوری اسلامی بود و دیگری نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی و به لطف خدا پرونده ۲۵۰۰ ساله استبداد در کشور بسته شد و از طرفی هم به عنایت الهی شرایط به سمتی رفت که امروز مملکت ما مستقل ترین مملکت بر روی کره خاکی است.
عده ای در کشور معتقدند با هرج و مرج و قیام بر علیه قانون باید به مسئولیت رسید
علیرضا زاکانی در رابطه با سو استفاده گروهی از آزادی عنوان کرد: ما با انقلاب اسلامی با نعمت آزادی مواجه شدیم اما متاسفانه گروهی به آزادی جفا کردند بخشی عناصری بودند که از آزادی سو استفاده کردند تا توطئه کنند، تا قانون شکنی کنند بخشی دیگر کسانی بودند که آزادی را بر نمی تابیدند و دنبال اختناق بودند؛ در دوره های مختلف دیده شد دو گروه دستشان در یک کاسه است اگر خودشان در مسئولیت باشند علاقمندند که اختناق ایجاد کنند اگر بخواهند به مسئولیت برسند معتقدند با هرج و مرج باید به مسئولیت رسید یعنی ضد قانون قیام می کنند.
در فتنه ۸۸ می خواستند زمینه سلطه بیگانه را با حضور مستبدانه خودشان فراهم کنند
این نماینده اصولگرای مجلس اذعان داشت: لذا در این دوره ۳۷ ساله می توان دید کسانی که قانون شکنی می کردند چگونه لطمات خیانت باری را به ملت وارد کردند یکی از نمودهای آن فتنه ۸۸ بود یعنی عنصر فتنه گر سال ۸۸ به مردم دروغ گفت و از آزادی سو استفاده کرد؛ سعی کرد هم آزادی مردم را مختل کند هم زمینه سلطه بیگانه را با حضور مستبدانه خودش ایجاد کند.
وی در ادامه گفت: پس یک عده در کشور ما به چند جهت بحران زیستند، اگر مسئولیت نداشتند بر علیه رای مردم قیام کنند مثل سال ۸۸ اگر در قدرت بودند برای فرار از پاسخگویی بحران زیستی را پیشه کنند این گروه با آزادی مردم مقابله می کنند.
زاکانی با اشاره به فعالیت های خود در دوران دانشجویی بیان داشت: بنده از سال ۶۸ وارد دانشگاه شدم از همان سال اول وارد تشکلهای دانشجویی شدم مدتی عضو شورای مرکزی انجمن بودم و بعد از سال ۷۰ که بسیج تاسیس شد فعالیت خود را در این نهاد شروع کردم؛ واقع عمر این است که هم بحران زیستی را در دانشگاه تجربه کردیم که یک عده کم می آورند و بحران ایجاد می کنند هم اختناق و فشار برای بستن فضای دانشگاه را دیدیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: اوایل دهه هفتاد بود جناب هاشمی قائل به این بود که دولت ایشان نباید دولت سیاسی باشد و می گفت دولت من باید دولت کار و تلاش باشد البته به دولت بسنده نشد و به سطح دانشگاهها نیز کشیده شد، این اصل نادرست بود زیرا هیچ تعارضی نبود بین دولتی که از جنس حضور در عرصه سیاسی از حوزه اعتقادی باشد و از طرفی هم کار و تلاش کند وجود ندارد.
دولت سازندگی قائل به ایجاد اختناق در دانشگاهها بود/ رهبری فرمودند خدا لعنت کند کسانی که دانشگاه را غیرسیاسی می خواهند
وی در رابطه با اختناق دانشگاهها در دولت سازندگی تاکید داشت: با این شعار که دانشگاه نباید سیاسی باشد در دانشگاهها اختناق ایجاد کردند، تلاش برای اینکه تشکل های دانشجویی و دانشجوها را محدود کنند چه خیر و برکتی به دولت آقای هاشمی می رسید از اینکه دانشجو غیر سیاسی شود؟ شعار وزیر وزارت علوم آن وقت این بود که دانشجو باید برود درس بخواند با سیاست چکار دارد؟ در همان ایام رهبری فرمودند خدا لعنت کند کسانی را که میخواهند دانشگاه را غیرسیاسی کنند علنی در جمع چند هزار نفری فرمودند بعدا هم فرمودند من گفتم یک عده از مسئولین ناراحت شدند، خوب ناراحت شوند.
مردم نامحرمند چون آقایان قول و قراری با اربابان گذاشتند
علیرضا زاکانی ادامه داد: لذا دنبال این بودند که دانشگاه را غیرسیاسی کنند اما رهبری جلوی آنها را گرفت متاسفانه همان تفکرمجددا امروز بر دانشگاهها حاکم شده تا کشور را در یک محیط بسته و بی خبری قرار دهد از نظر آنها مردم نامحرمند؛ برای اینکه یک عده می خواهند کار خودشان را بکنند علی الظاهر قول و قراری با اربابان گذاشتند.
نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بنده فکر می کردم پدیده اختناق مخصوص دانشگاه آزاد است با توجه به مسئولین دانشگاهی چون آنها فهمیدن و دقت نظر را نمی پذیرند، اما ظاهرا به وزارت علوم هم کشیده شده، معلوم نیست دانشگاه است یا پادگان نظامی با این برخوردها نمیدانم این مسئولین دانشگاهیان را چی فرض می کنند و آقای رئیس جمهور می گوید اختناق از دانشگاهها رفته است انگار که اصلا خبر نداشتند قبلا در دانشگاهها چه می گذشته و امروز چه شده است.
حقوقدانی که سرهنگ نیست دنبال ایجاد فضای امنیتی است
وی گفت: این فاجعه است برای نظام آموزش عالی کشور که مسیری را برود که ماحصل آن اختناق در دانشگاهها ایجاد کند اگر این اتفاق فقط در یک دانشگاه بود می گفتیم سلیقه دانشگاه است اما می بینیم اتفاقی است همه گیر در همه دانشگاهها اعم از آزاد و دولتی و فرهنگیان و غیره و کسانی که شعار دانستن حق مردم است را می دهند به شدت دنبال ایجاد یک فضای امنیتی هستند مگر نگفتند ما حقوقدانیم و سرهنگ نیستیم پس چرا اکثر آدمایی که با آنها کار می کنند اولا سابقه امنیتی دارند ثانیا به لوازم انقلاب هم پایبند نیستند.