محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش ، تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رسانهای کردن ۳ هزار و ۷۰۰ پرونده بورسیه تهمت به مسئولان نظام و کشور بود، گفت: اکنون از دادستان و قوه قضائیه درخواست داریم با کسانی که اسامی افراد را به عنوان بورسیه غیرقانونی اعلام کردند برخورد شود.
محمد مهدی زاهدی ، با یادآوری اطلاعیه وزارت علوم مبنی بر تعیین تکلیف پرونده بورسیهها، افزود: استیضاح وزیر علوم ارتباطی به پرونده بورسیه ها نداشت و این مهم موضوعی بود که در نطق امروز دکتر لاریجانی نیز مشاهده شد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: موضوع استیضاح وزیر علوم قبل از سال جاری کلید خورد و در آن زمان به هیچ عنوان بحث بورسیه ها مطرح نبود؛ از سوی دیگر مجلس به ویژه کمیسیون آموزش و تحقیقات بارها اعلام کرد اگر تخلفی نیز صورت گرفته خواهان برخورد با متخلفان بوده و در این زمینه هیچ تسامحی را نمی پذیریم .
این نماینده مردم در مجلس نهم تصریح کرد: متاسفانه در مدت ۳ الی ۴ ماه برخی رسانه های خاص که منتسب به جناح خاصی بودند بر این طبل کوبیدند که بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ نفر بورسیه غیرقانونی در این کشور وجود دارد که در این شرایط ضدانقلاب نیز از این موضوع سوء استفاده کرد.
وی یادآور شد: بر این اساس ادعا شد که حداقل یک میلیارد تومان هزینه هر یک از این بورسیه شدگان بود که هزینه این ۳ هزار بورسیه شده بیش از ۳ هزار میلیارد تومان خواهد بود؛ این ادعا بدان معنا بود که همزمان با بررسی تخلف ۳ هزار میلیاردی در حوزه اقتصاد تخلف دیگری در حوزه علم و دانش در حال وقوع است که متاسفانه این موضوع از سوی برخی افراد خاص مطرح میشد.
زاهدی با بیان اینکه این جریانسازی یک دروغ و تهمت به مسئولان نظام و کشور است، گفت: اکنون نیز از دادستان و قوه قضائیه درخواست داریم با کسانی که اسامی افراد را به عنوان بورسیه غیرقانونی اعلام کردند برخورد شود زیرا بیتوجهی به این موضوع به آبرو و حیثیت نظام و کشورمان لطمه وارد می کند.
این نماینده مردم در مجلس نهم گفت: اگر قرار باشد پرونده بورسیه ها از ابتدای انقلاب به ویژه در دوران اصلاحات را بررسی کنیم متوجه خواهیم شد موارد تخلف بسیار زیاد است؛ حال کمیسیون آموزش و تحقیقات درصدد است تا این پرونده را بازگشایی کرده و به موجب ماده ۲۳۶ آئین نامه داخلی مجلس وارد بحث بورسیه ای ها از سال ۶۸ به بعد شود.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در مورد برخی اظهار نظرها نسبت به وارونه جلوه دادن میزان تخلفات در پرونده بورسیه ای ها گفت: اگر به بندهای مختلف این اطلاعیه نگاه کنیم متوجه می شویم تخلف بسیار کمتر از ۳ هزار و ۷۰۰ نفری بود که رسانه ای شد.
وی افزود: چندین ماه اعلام شد که این بورسیه ای ها ۳ هزار و ۷۰۰ نفر بوده و ما متوجه شدیم میزان تخلفات متفاوت از این اعداد و ارقام بوده است؛ برخی از این افراد مربیان دانشگاهیان بودند که اگر هیات امنای دانشگاه تائید می کرد انجام می شد اما وزیر وقت تسامح کرده و آنرا به هیات امنا نبرده زیرا خود رئیس هیات امنا بوده و اگر آن را به هیات امنا ارجاع می داد این هیات آنرا به راحتی می پذیرفت.
رئیس کمیسیون آموزش ، تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: در هر سیستمی این میزان تخلف طبیعی است ولی اگر پرونده بورسیه های دوره اصلاحات را بگشاییم آن زمان مشخص خواهد شد که میزان تخلفات تا چه اندازه است و حتما این را پیگیری خواهیم کرد زیرا در زمان استیضاح فرجیدانا، بررسی پرونده بورسیه ای ها و ارتباط آن با استیضاح وزیر علوم بسیار پررنگ شد و برخیها درصدد بودند تا به جامعه القا کند مجلس به دلیل بورسیه ها در صدد استیضاح وزیر علوم برآمده است.
انتهای پیام/
منبع: سفیر کرمان