پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

3:09:42 - پنجشنبه 2 مهر 1394
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
۱۰۰هزار مترمربع فضای آموزشی آماده افتتاح است
به گزارش “دانشجو آزاد” به نقل از خبرگزاری ایسنا ، دکتر محمد حسین امید، معاون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن افتتاح این دانشکده، از بخش های مختلف آن از جمله کتابخانه و سالن آمفی تئاتر بازدید کرد. کتابخانه این دانشکده شامل ۲۰ هزار جلد کتاب با ۱۰ هزار عنوان کتاب است. دانشکده علوم انسانی […]

به گزارش “دانشجو آزاد” به نقل از خبرگزاری ایسنا ، دکتر محمد حسین امید، معاون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن افتتاح این دانشکده، از بخش های مختلف آن از جمله کتابخانه و سالن آمفی تئاتر بازدید کرد.

کتابخانه این دانشکده شامل ۲۰ هزار جلد کتاب با ۱۰ هزار عنوان کتاب است. دانشکده علوم انسانی دانشگاه حضرت معصومه با ۶هزار و ۲۰۰ مترمربع زیربنا با اعتباری حدود هشت میلیارد تومان احداث شده است. در این دانشکده رشته‌های حقوق، حسابداری، مدیریت بازرگانی، فقه و زبان انگلیسی تدریس می‌شود.

دکتر محمدحسین امید، معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این آیین ضمن تقدیر و تشکر از رییس دانشگاه حضرت معصومه (س)، همکاران وی و نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد که با کمک مردم این دانشگاه بیش از پیش توسعه یابد و طرح های توسعه ای آن به بهره برداری برسد.

امید با بیان اینکه قم به دلیل خصوصیاتی که دارد، مردم از سراسر کشور علاقمند تحصیل دختران‌شان در این شهر هستند، افزود: قم به دلیل امنیت و آسایش و عفاف و حجابی که برخوردار است، باعث شده خانواده‌ها برای تحصیل فرزندان خود در قم اطمینان خاطر داشته باشند.

وی با اشاره به وضعیت مالی دولت و محدودیت‌های مالی، گفت: با وجود این محدودیت‌ها، طرح‌های این نوع دانشگاه‌ها را در اولویت قرار داده‌ایم و خوسشختانه ردیف متمرکزی برای خیرین در نظر گرفته شده است.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه این وزارتخانه از طرح هایی که به ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده باشد، حمایت می‌کند گفت: هیات امنای خیرین دانشگاه حضرت معصومه کمک کند تا خیرین جذب شوند و اگر طرحی به ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی برسد، مابقی را ما انجام خواهیم داد.

امید با بیان اینکه محور فعالیت های ما در این دو – سه سال اخیر خیرین بوده‌اند، افزود: پیشرفت های خوبی نیز در این زمینه داشته ایم و همه دانشگاه ها تشویق شده اند تا بنیاد حامی خیرین داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه اکنون دو سوم دانشگاه های کشور دارای بنیاد حامی خیرین هستند، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب بر توسعه علم و فناوری تاکید دارند و البته در این راه به کمک مردم و خیرین نیاز داریم.

معاون وزیرعلوم گفت: اکنون در نقاط مختلف کشور بیش از۱۰۰هزار مترمربع فضای آموزشی با کمک خیرین آماده افتتاح داریم و هفته آینده ۲۰هزار متر مربع فضای آموزشی که با کمک خیرین آماده شده است در تهران به بهره‌برداری می رسد.

وی با اشاره به کمک‌های خیرین در کشور در توسعه فضاهای آموزشی و دانشگاه ها گفت: انتظار از قم بیش از هر شهری است تا با کمک خیرین شاهد توسعه زیرساخت ها و مراکز آموزش عالی این شهر باشیم.

علیرضا باقری ثالث، رییس دانشگاه حضرت معصومه نیز در این آیین گفت: امروز روز تاریخی است، روزی که در سایه زحمات همکاران بنده و حمایت مسوولان استانی، دانشگاه حضرت معصومه (س) ورود خود را به سایت اصلی جشن می گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد که در این روزهای عزیز به برکت این ایام این دانشگاه و کل جامعه اسلامی ایران شاهد موفقیت های بهتری در تمامی عرصه ها باشند.

باقری ثالث اضافه کرد: معاون وزیر علوم به جز تلاش برای افزایش بودجه آموزش عالی، در ایجاد ظرفیت های جدید بسیار موفق بودند و رایزنی های خوبی داشته اند و یکی از آنها ایجاد مجمع خیرین هست.

وی با بیان اینکه حضور و حمایت شما و مسوولان استانی برای ما مثمرثمر است، گفت: طرح دانشکده علوم انسانی، ۹ ماه زودتر از موعد مقرر به بهره برداری رسید و برای دانشجویان در سال تحصیلی جاری آماده شده است.

باقری ثالث به کسری بودجه این دانشگاه اشاره و ابراز امیدواری کرد با حمایت های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مسوولان استانی این کسری بودجه جبران شود.

وی با بیان اینکه امیدواریم این دانشگاه بعنوان یک مولود انقلاب سالیان سال مثمر ثمر باشد، افزود: در پنجمین سال نوبت برای اعتبارات در حوزه تربیت بدنی قرار داریم و انشالله این اعتبارات هر چه زودتر به دست ما برسد که از نیازهای اساسی ما در این بخش است.

حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا آشتیانی، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های دکتر باقری ثالث، رییس دانشگاه حضرت معصومه (س) در راستای توسعه این دانشگاه گفت: وضعیت بودجه های دولتی به گونه ای است که برای توسعه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به کمک خیرین نیازمندیم.

آشتیانی با بیان اینکه در زمانی ۴۳ درصد کمبود پزشک عمومی در کشور داشتیم، افزود: به برکت انقلاب اسلامی شاهد پیشرفت علوم مختلف و دانشگاه ها و مراکز علمی در کشور هستیم.

وی اظهار داشت: اگر دانشمندانی در رشته های مختلف نداشته باشیم وابسته می شویم و اگر دانشمندان خوبی داشته باشیم نیازی به دیگران نداریم. امروز بالای ۶۰ هزار دانشجو فقط در قم تحصیل می کنند و نیاز بود بستری برای خواهران در زمینه دانشگاه های تک جنسیتی فراهم شود. دانشگاه های تک جنسیتی از لحاظ علمی رشد بهتری دارند و از همه کسانی که زمینه تاسیس چنین دانشگاهی را فراهم کرده‌اند تشکر می‌کنم.

آشتیانی گفت: ما در مجلس شورای اسلامی تلاش می‌کنیم تا دولت بتواند در حوزه آموزش عالی موفقیت‌های بیشتری داشته باشد و شاهد توسعه بیش از پیش علم و فناوری در کشور باشیم.

به گزارش ایسنا، امید همچنین از دانشگاه قم بازدید کرد و گفت: آموزش عالی در سال ۸۵، ۶۰ دانشگاه در کشور داشته است که از سال ۸۵ تا سال ۹۲، تعداد زیادی به دانشگاه های کشور اضافه شده است. طبیعی است دانشگاه‌هایی که بدون پشتوانه تاسیس می شوند، معضلات و مشکلاتی دارند و باری بر روی دوش بقیه خواهند گذاشت.

وی با بیان اینکه اعتبارات دانشگاه ها با افزایش تعداد دانشگاه ها کاهش پیدا کرد، گفت: بخش پ‍‍ژوهش بیشترین لطمه را در این کاهش اعتبار در بردارد. دانشگاه های تک جنسیتی مثل دانشگاه حضرت معصومه (س) استثنا هستند و اینکه چند دانشگاه مثل دانشگاه الزهرا تهران داشته باشیم، خوب است.

وی همچنین گفت: در بحث بودجه های جاری و عمرانی دانشگاه برغم محدودیت های مالی دولت، رشد خوبی داشته ایم.

وی در ادامه صحبت‌هایش ورود خیرین به ساخت دانشگاه ها و مراکز آموزشی کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: خوشبختانه طی سال های اخیر در این بخش از رشد خوبی برخوردار بوده ایم. دولت با توجه به محدودیت های مالی نمی تواند به تنهایی در ساخت و ساز دانشگاه ها و توسعه زیرساخت های آنها کمک کند و نیازمند ورود خیرین به این عرصه هستیم. کمک‌های خوبی به دانشگاه قم شده و امسال هم کمک های خوبی برای این دانشگاه در نظر گرفته شده است.

رییس دانشگاه قم نیز در این دیدار گزارشی از اقدامات انجام شده در این دانشگاه ارائه کرد و گفت: در دانشگاه قم شش دانشکده، دو مرکز آموزشی، دو پژوهشکده و مرکز فناوری و ۱۱۹ رشته تحصیلی داریم. از این تعداد رشته تحصیلی، ۵۷ رشته مربوط به کارشناسی ارشد، ۲۷ رشته مربوط به دکتری و مابقی مربوط به کارشناسی است. این دانشگاه ۲۶۲ هیات علمی دارد و ۸هزار و ۷۲ دانشجو در آن مشغول به تحصیل هستند که ۴۶ درصد دختر و ۵۴ درصد پسر هستند.

به گفته وی، یکی از اقدامات انجام شده در سال جاری اخذ مجوز رشته اقتصاد اسلامی و بانکداری اسلامی در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد است.

‌معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه سفرش به قم، از دانشگاه صنعتی قم نیز بازدید کرد.

وی همچنین خطاب به رییس دانشگاه صنعتی قم گفت: اگر می توانید از داخل استان، زمینی برای خود فراهم کنید. سعی کنید بیش از این اقدام به پذیرش دانشجو نکنید، امروز در قم طرح های خوبی در حال انجام است و با استفاده از ظرفیت های خود در این طرح ها ورود پیدا کنید.

وی تصریح کرد: دولت در بودجه جاری به شما کمک می کند و با اصلاحات طرح هایی که در دست داریم، سعی می کنیم درآمد دانشگاه ها از جمله دانشگاه صنعتی شریف بیشتر شود.

بهرام خوشنویسان، رییس دانشگاه صنعتی قم نیز در این دیدار گفت: اولین دوره دانشجویی ما در بهمن ۸۷ با ۳۰۰ دانشجو و دو رشته رایانه و صنایع آغاز شد. اکنون ۲هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۱۱ رشته تحصیلی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

وی همچنین گزارشی از مشکلات پیش روی این دانشگاه ارائه کرد و خواستار حل مشکلات آن از سوی مسوولان مربوطه شد.

انتهای پیام

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi