وی هدف از تأسیس پارک های فناوری را کمک به صنایع در حوزه های مختلف بیان کرد و گفت: با توجه به اینکه مازندران دارای پتانسیل های بسیار ارزشمندی است که بایستی در دانشگاه ها به بالفعل برسد، دانشگاه شهید بهشتی بر همین اساس با تأسیس این پارک، سرمایه های علمی خود را در اختیار این استان سرسبز قرار داده است.
رئیس دانشگاه فناوری پردیس ۲، ادامه داد: از سال ۸۶ رشته مهندسی تکنولوژی تولید خمیرکاغذ در این دانشگاه فعالیت داشته و از مهرماه سال جاری با ۱۳ رشته کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته هایی از جمله پلیمرهای زیستی، بایو انرژی سوخت های فسیلی، مهندسی پالایش زیستی، مهندسی تکنولوژی آبادانی روستاها فصل تازه ای از علوم و تحقیقات در این مرکز آغاز خواهد شد.
رئیس پردیس دوبی در دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: رشته مهندسی پالایش زیستی در واقع همان پالایشگاه نفت است که در آن به جای استفاده از مشتقات نفتی از هر پلیمرطبیعی و زیستی به عنوان ماده تجدید شونده و پایه ای، برای تولید انواع محصولات جدید، استفاده می شود.
کرمانی اذعان کرد: با توجه به اینکه این دانشگاه خدمات زیادی به استان مازندران ارائه داده است ولی تاکنون هیچ کمک مالی از سوی استانداری و مسئولان دیگر دریافت نکرده است.
وی با اشاره به وجود پتانسیل هزار نفری هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، پارک فناوری را فرصتی برای خدمت به مردم معرفی کرد و گفت: این مرکز با مواقفت وزارت علوم و تحقیقات تأسیس شد ولی نبود حمایت مسئولان و موانعی که پس از آن بوجود آمد موجب تأخیر در تحقق اهداف آن شد.
رئیس پارک علمی تحقیقاتی دانشگاه شهید بهشتی احداث آزمایشگاه زلزله و سالن همایش را از جمله ملزومات این مرکز بیان کرد و گفت: با توجه به اینکه بودجه های پژوهشی در استانداری در قالب طرح ها اجرا می شود، توقع داریم همانطوریکه استانداری ها بطور مستقیم و غیرمستقیم به دانشگاهها کمک مالی می کنند ما هم مشمول این طرح قرار گیریم.