پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

11:23:21 - دوشنبه 8 تیر 1394
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
تاکسی هوایی برای کمک به حمل و نقل بین شهری در دست ساخت است
رییس پژوهشگاه هوافضا، طراحی و ساخت هواپیمای ۶نفره برای استفاده در حمل و نقل هوایی بین شهری را از برنامه های جدی این مرکز پژوهشی عنوان کرد و گفت که طراحی این تاکسی هوایی’ Air Taxi’ در کمتر از دو سال آینده به پایان خواهد رسید.

به گزارش “دانشجو آزاد” به نقل از ایرنا ؛دکتر فتح اله امی  در رابطه با  طرح ساخت تاکسی هوایی  گفت: درحال حاضر تحقیقات بخش طراحی و ساخت تاکسی هوایی در پژوهشگاه هوافضا به سفارش صنعت مربوطه آغاز شده است.

وی تمرکز بر پروژه های هوایی را از رویکردهای پژوهشگاه هوافضا در دوره جدید برشمرد و اظهار داشت: توسعه برنامه های پژوهشی طرح های مربوط به صنعت هوایی یکی از تاکیدات ما در دوره جدید است زیرا در سال ۸۹ که پژوهشگاه هوافضا از وزارت علوم منفک و به سازمان فضایی و پژوهشگاه فضایی ملحق شد بخش هوایی آن عملا تعطیل شد.

امی ادامه داد: در آن زمان، سازمان فضایی بیشتر بر طرح های فضایی تمرکز داشت و به همین علت، نیروهای پژوهشی هوایی هم در بخش فضایی ادغام شدند.

وی خاطرنشان کرد: با تغییرات ساختاری انجام گرفته و بازگشت دوباره پژوهشگاه هوافضا به مجموعه وزارت علوم و همچنین با توجه به اساسنامه پژوهشگاه هوافضا’ مجددا بخش های هوایی و فضایی را تفکیک کرده و طرح های هوایی راکد را فعال و تعداد زیادی پروژه های هوایی جدید تعریف کردیم.

رییس پژوهشگاه هوافضا یادآور شد: در این دوره، درصدد توسعه طرح های هوایی هستیم زیرا صنعت هوایی کشور در بخش پژوهش، دچار رکود است و نزدیک به ۲۰۰ هواپیمایی که در مسیرهای داخلی پرواز می کنند تقریبا بیش از ۱۰۰ فروند به دلیل نداشتن قطعات و مشکلات بخش پژوهش، غیرفعال شده اند.

وی در معرفی طرح های هوایی جدید پژوهشگاه هوافضا گفت: تا الان تعداد قابل توجهی پروژه در بخش هوایی گرفته ایم که به عنوان نمونه، یکی از طرح های بسیار مهم ما طراحی هواپیمای ۶ نفره ‘ایر تاکسی’ است که در هوانوردی عمومی بسیار مورد توجه است.

امی توضیح داد: از ایرتاکسی در حمل و نقل هوایی بین شهری استفاده می شود و الان به سفارش صنعت مربوطه، کار پژوهشی آن آغاز شده است تا بتوانیم یک هواپیمای ۶ نفره طراحی کنیم و نمونه آن را برای تولید و ساخت به صنعت تحویل دهیم.

وی با بیان اینکه تولید این هواپیمای ۶ نفره به کاهش فشار حمل و نقل زمینی ناشی از خودروها کمک زیادی خواهد کرد، افزود: این وسیله علاوه بر سرعت بیشتر، خود به خود تراکم جاده های کشور و تلفات سوانح و تصادفات جاده ای را کاهش خواهد داد.

امی، زمان مورد نیاز برای طراحی ایرتاکسی را کمتر از دو سال پیش بینی کرد و گفت: مقدمات طراحی آن در دانشگاه ها و پژوهشگاه آماده شده و کافی است که پژوهشگران بر روی آن متمرکز شوند و روی طراحی مهندسی آن برای ساخت نمونه کار کنند.

انتهای پیام /

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi