پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

9:37:54 - دوشنبه 8 دی 1393
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
۹ دی ۸۸ باعث بروز و ظهور ولایت‌مداری این ملت در یک شکل قوی بود و بساط فتنه گران را در هم پیچید
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان کرمان گفت: ۹دی ۸۸ باعث بروز و ظهور ولایت‌مداری این ملت در یک شکل قوی بود و بساط فتنه گران را در هم پیچید.

ناصر بهروز مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان کرمان درگفتگوی اختصاصی با خبرنگار “دانشجو آزاد” به مناسبت پنجمین سالگرد حماسه ۹ دی گفت ؛از زمان تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران دشمنان خارجی درصدد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی بودند؛ از جمله فتنه ۸۸ و قبل از انتخابات و ریشه‌های اصلی فتنه را باید در اقدامات دشمنان خارجی بدانیم که با دستمایه قرار دادن ساده لوحی برخی افراد در داخل، آن را طراحی کردند و انتخاباتی که به عنوان فرصت برای جمهوری اسلامی فراهم شده بود را به تهدید تبدیل کردند که البته با مدیریت شجاعانه رهبر انقلاب و پشتیبانی مردم با شکست مواجه شد.
وی ادامه داد: روز نهم دى برخاسته از بصیرت، دشمن‌‌‌‌‌شناسى و حضور در عرصه‌ مجاهدانه است و روزی است که با گذار از ۸ ماه فتنه پیچیده‌ و اتفاقات تلخ و ناخوشایندی بود که با آفرینش آن، حلاوت پشتیبانی مردم از انقلاب‌شان ذائقه ملت حسینی را شیرین کرد و از پی آن گرد و غبار ۸ ماه آتش‌افروزی در خیابان‌ها و مساجد و پاره کردن عکس امام روح‌الله و شعارهای ضد فلسطینی و ضد مقاومت و آتش روزه‌خواری علنی و حمله به پایگاه بسیج و مردم بی‌دفاع و حمله به اموال عمومی و نهایتاً آتش جسارت به خیام ابا عبدالله در خیابان‌های تهران و عزاداران حسینی در هنگامه عزا و ماتم برای امام شهیدشان فرونشست.
بهروز افزود: و امروز در پنجمین سالگرد حماسه ۹ دی باید به بررسی ابعاد مختلف آفرینش این حماسه پرداخته شود.
۹ دی ۸۸، حادثه کوچکی نیست بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمی، شبیه حرکت بزرگ ملت در روزهای اول انقلاب است و باید تلاش شود در “سالگرد این حماسه”، حرف اصلی ملت ایران، یعنی حرکت در سایه دین و تحقق وعده‌های الهی تبیین شود.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان کرمان با اشاره به خسارات وارده به کشور عنوان کرد: در سال ۸۸ اقدام علیه امنیت ملی و بیشترین خسارت به اشخاص حقیقی و حقوقی و اموال عمومی توسط فتنه گران انجام شدو مردم ما احساس کردند اقداماتی خلاف قانون و مقررات انجام می‌شود که امنیت نظام جمهوری اسلامی را به خطر انداخته است و با این احساس خطر به میدان آمدند و به فتنه ۸۸ پایان بخشیدند.

انطباق‌های فتنه ۸۸ با فتنه‌های زمان حضرت علی (ع)
وی با مقایسه فتنه ۸۸ با فتنه های زمان امام علی (ع) اظهار داشت: اگر این قضایا را با صدر اسلام مقایسه‌ای کنیم، تشابهات خیلی زیادی می‌بینیم. اگر در زمان حضرت علی (ع) ویژگی‌های قاسطین، مارقین و ناکثین و اقدامات این‌ها را بررسی کنیم، می‌بینیم که شباهت‌های خیلی جالبی در این‌ها و جریان فتنه ۸۸ وجود دارد. حضرت علی (ع) در رابطه با فتنه‌ها خطبه‌هایی خوانده‌اند که در نهج‌البلاغه قابل دسترسی است و می‌بینیم نکات خیلی آموزنده‌ای دارد.
ناصر بهروز افزود: خطبه‌ای به نام قاصعه در نهج‌البلاغه هست که حضرت علی (ع) با فتنه و آنهایی که تفاخر به آقا زادگی، نسب و … می‌کنند و مانند طلحه و زبیر می‌گویند چون ما زمان حضرت رسول (ص) جزو اصحاب و سران حاکمیت بودیم، پس الان هم حق ویژه داریم، مخالفت می‌کند و به خاطر اینکه به این ادعای آنها تن نداد، آنها جنگ جمل را به راه انداختند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان کرمان ادامه داد: الان هم بعضی‌ها دائماً به سوابق اشخاص اشاره می‌کنند، در صورتی که بنا بر فرمایش حضرت امام (ره) باید وضع فعلی افراد را مشاهده کنیم. اگر کسی در گذشته مجاهدت کرده قطعا آن مجاهدت در پیشگاه الهی محفوظ بوده و مورد احترام مردم هم هست ولی به این معنی نیست که به خاطر آن رشادت‌ها و مجاهدت‌ها، بعدا اقدامات خلافی احیانا صورت ندهد و در صورت اعتراض به اقدامات خلاف وی، بگویند که چرا شما متعرض او می‌شوید او سابقه مجاهدت دارد! این‌ها نکات آموزنده‌ای است که می‌توان در فرصت مناسب با توجه به اسناد تاریخی از جمله تاریخ صدر اسلام به آن اشاره کرد و انطباق‌های خیلی خوبی را در رابطه با فتنه ۸۸ با فتنه‌های زمان حضرت علی (ع) ارایه داد.
وی اظهار داشت: ۹دی، درواقع نقطه عطفی در تاریخ اخیر ما بود، واقعیت این است که ۹ دی را نمی‌شود با یک جمله بیان کرد و تیتروار گذشت،می‌شود با عبارت‌هایی از جمله تجلی مجدد قیام حسینی عنوان کرد.
بهروز تصریح کرد: راهپیمایی مردم در اربعین در واقع قدرت اصلی نظام در این اعتقادات عمیق مردم نهفته است و ۹ دی بروز واقعی اعتقادات شیعی مردم بود تا نشان دهد که جانمان را برای حمایت از نظامی می‌دهیم که به قول امام (ره) حفظ آن از اوجب واجبات است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان  کرمان عنوان کرد: در انتخابات سال ۸۸ مدل مردم‌سالاری دینی به رخ کشیده شد ودشمنان که دیدند قدرت نظام جمهوری اسلامی در حال اوج گرفتن است با همراهی ایادی ومزدوران داخلی فتنه ۸۸را که از قبل طراحی کرده بودند به راه انداختند و در ۹ دی مردم با حضور حماسی خود هم به مجاهدین دیروز و متکبرین امروز و هم به سران فتنه و عواملشان و هم به دشمنان بیگانه این پیام را دادند که اگر فتنه را ادامه دهید کاسه صبرمان لبریز شده و بجای برخورد نرم، برخوردی سخت با شما خواهیم داشت.
پیام های ۹دی و نقش آفرینی رهبری
وی در رابطه با پیام های ۹ دی گفت:نهم دی ماه سال هشتاد و هشت دارای پیام های متنوعی بود، اما روشن‌ترین پیام نهم دی ماه را میتوان کوبیدن میخ آخر بر تابوت دیکتاتوری واستبداد دانست که توسط مردم زده شد.
بهروز ادامه داد: اقلیتی که میخواست با توسل به زور و شورش و آتش زدن سطل‌های زباله نظر خودش را بر اکثریت تحمیل کند اما وقتی مردم این جسارت ها و هتاکی ها مخصوصا به حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام را مشاهده نمودند وارد صحنه شدند و پاسخ آنها را دادند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان کرمان با اشاره به نقش رهبری اظهار داشت: درحماسه نهم دی گروه‌های مختلفی از مردم نقش آفرینی کردند، البته در راس امور رهبر معظم انقلاب بودند که با درایت و صبوری و شکیبایی توانستند فتنه گران را از بدنه مردمی که تحت تاثیر برخی شایعات قرار گرفته بودند، جداکنند و آهسته آهسته آنان را منزوی و به جامعه معرفی بکنند.
ضررهای فتنه ۸۸
وی با بیان اینکه فتنه باعث ایجاد اتحاد مخالفان نظام جمهوری اسلامی شده بود گفت: بزرگترین گناه سران فتنه این بود که نظامی را که با قدرت تمام به پیش میرفت و در عرصه بین الملل نقش موثر ایفا میکرد، باعث شدند دشمنانش جسور شده و اوبامایی که هر روز نامه به رهبری مینوشت و دست صلح و دوستی به سوی رهبری دراز میکرد، تطمیع شود و تصور کند پایان نظام اسلامی ایران فرارسیده است.

ناصر بهروز تصریح کرد: خیانت سران فتنه این بود که نظام را در عرصه جهانی تضعیف کردند و تحریم هایی که بعد از فتنه سال ۸۸ به وجود آمد، نتیجه اقدامات فتنه گران در سال ۸۸ بود.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان کرمان افزود: ابعاد اقتصادی فتنه ۸۸ نیز بعد از جریان فتنه دشمنان ایران احساس کردند که نظام جمهوری اسلامی آسیب پذیر است و امیدوار به سرنگونی جمهوری اسلامی شدند لذا در فتنه یک وحدت کامل میان سران استکبار و بهائیان و اصلاح‌طلبان و منافقان و سلطنت‌طلبان و توده ای ها به وقوع پیوست و مخالفان نظام اسلامی به این نتیجه رسیدند که میشود همه‌ی دشمنان جمهوری اسلامی با تفاوت های اعتقادی که بینشان حاکم است را به وحدت رساند.
وی گفت: فتنه گران باعث شدند که موقعیت نظام جمهوری اسلامی و آن واقعیت قدرتمند نظام جمهوری اسلامی نادیده گرفته شد و دشمن را به طمع انداخت و همین هم باعث آن شد که تحریم ها شدت پیدا کند ،اما در عین حال ضررهای بسیار بزرگی به اقتصاد کشور و مردم وارد آمد.
۹ دی ۸۸ نقطه عطفی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران بود زیرا اگر روز ۲۲بهمن نقطه عطفی در سرنگونی نظام پادشاهی ۲۵۰۰ ساله بود، در ۹ دی شاهد سرنگونی اتحاد بیگانگان و عناصر داخلی دشمن بودیم.
نتیجه
بهروزدر پایان عنوان کرد: ما در سال ۸۸ شاهد آن بودیم که جریان فتنه ابتدا در ۲۲ خرداد در برابر جمهوریت نظام و خواست و رای مردم شورش کرد سپس در مناسبت‌های مختلف چهره واقعی خود را نشان داد و با توهین و جسارت به ارکان نظام و اعتقادهای دینی مردم با بد‌ترین دشمنان کشور هم راستا شد. مردم لکه‌های سیاه خیانت و توطئه عده‌ای در براندازی نظام‌شان را فراموش نمی‌کنند دولت وظیفه داردبر اساس کیفرخواست حقوقی و مطالبه جدی مردم و مخصوصا جنبش دانشجویی مقدمات محاکمه انقلابی عوامل اصلی، سران و تکیه‌گاه فتنه ۸۸ را محیا کنند محاکمه سران فتنه رونمایی می‌شود

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi