به گزارش “دانشجو آزاد” به نقل از ایرنا: محمدحسین امید روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از پروژه های عمرانی دانشگاه ملایر در گفت و گو با ایرنا افزود: در سال های اخیر بیش از ۲۰۰ هزار مترمربع پروژه های خیرساز در سطح دانشگاه های کشور به بهره برداری رسید و این میزان فضا به زیرساخت های دانشگاهی کشور اضافه شد.
وی اظهار کرد: تلاشمان بر این است که در این شرایط سخت اقتصادی که دولت دارد، بتوانیم از ظرفیت خیران برای توسعه دانشگاه های کشور استفاده کنیم که در این زمینه موفق بوده و گام های بسیار مثبتی برداشته ایم.
وی ادامه داد: هم اکنون سرانه فضاهای موجود ما به ازای هر دانشجو در حوزه های مختلف آموزشی، رفاهی، پژوهشی و خدماتی حدود ۲۰ مترمربع است که با دو میلیون مترمربع فضایی که در دست ساخت است، این عدد به حدود ۲۸ مترمربع خواهد رسید که خیران می توانند در این راستا کمک بسیار خوبی به ما داشته باشند.
امید بیان کرد: از زمان شروع به کار دولت تدبیر و امید، در آموزش عالی بالغ بر سه میلیون مترمربع پروژه عمرانی روی زمین مانده بود که تا پایان امسال این میزان به دو میلیون مترمربع خواهد رسید.
وی با بیان اینکه سال آینده اتفاقات بسیار خوبی در بخش عمرانی دانشگاه ها خواهد افتاد، افزود: طی دو سال اخیر در پایان سال ۹۲ و ۹۳ بهترین درصد تخصیص را در مقایسه با پنج و شش سال اخیر داشتیم، به گونه ای که در سال ۹۲ حدود ۹۵ درصد و در سال ۹۳ تخصیص بی سابقه ۹۷٫۳ درصد را داشتیم.
معاون وزیر علوم با بیان اینکه هم اکنون تخصیص زیر ۷۰ درصد است و هنوز سه ماه به پایان سال باقی مانده، اظهار داشت: امسال تلاشمان بر این است که به بالای ۹۷ درصد تخصیص برسیم و قطعا با برنامه ریزی سازمان مدیریت و وعده هایی که داده شده، حتما تخصیص موسسات پژوهشی و دانشگاه ها به بالای ۹۷ درصد در میانگین خواهد رسید و ملاک ما امسال همین امر است.
امید ادامه داد: در طول سال جاری تاکنون بالغ بر ۲۵۰ هزار مترمربع پروژه دانشگاهی به بهره برداری رسیده و این میزان تا پایان سال و در دهه فجر افتتاح خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد: تا پایان امسال حدود ۵۰۰ هزار مترمربع به زیرساخت ها و فضای کالبدی دانشگاه های سراسر کشور اضافه خواهد شد که امسال سال به نسبت خوبی برای ما بوده است.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم روز پنجشنبه از پروژه های عمرانی دانشگاه ملایر بازدید کرد و قول مساعد داد با اختصاص اعتبارات لازم سه پروژه کتابخانه مرکزی، فاز نخست پژوهشکده انگور و کشمش و پروژه خیرساز دانشکده علوم انسانی و معارف قرآنی این دانشگاه در سال ۹۵ به بهره برداری برسد.
دانشگاه ملایر سال ۸۴ از دانشگاه بوعلی سینای همدان مستقل شد و رسما فعالیت خود را به عنوان دانشگاه آغاز کرد که در حال حاضر بیش از شش هزار دانشجو دارد و در بیش از ۷۰ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف تا دکترای تخصصی در حال تحصیل هستند و در چهار کیلومتری محور ملایر – اراک واقع شده است.
شهرستان ملایر با جمعیتی بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر در جنوب شرقی استان و ۷۵ کیلومتری شهر همدان واقع شده است.
انتهای پیام/س