




محمد سلیمانی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان، در نشست خبری با رسانههای استان گفت: از همهی شهروندان بابت خاموشیهای اخیر پوزش میطلبیم و امیدواریم با اقدامات در دست انجام، این وضعیت بهزودی پایان یابد.
وی از آغاز ۱۴ مگاپروژه برای کاهش ناترازی برق در شمال استان کرمان از شهریورماه سال گذشته خبر داد و افزود: برای واحدهای صنعتی، بهویژه صنایع انرژیبر، مشوقهایی جهت کاهش مصرف برق در نظر گرفته شده است.
همکاری صنایع، کشاورزان و ادارات در مدیریت مصرف
سلیمانی با اشاره به همراهی شهرکهای صنعتی در مدیریت مصرف برق گفت: این شهرکها دو روز در هفته با شرکت برق همکاری دارند. در بخش کشاورزی نیز، پمپهای برق پنج ساعت در روز قطع میشوند.
او همچنین به لزوم کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق در ادارات اشاره کرد و اظهار داشت: در همهی ادارات، کنتور هوشمند نصب شده و در صورت عبور از سقف تعیینشده، برق بهطور خودکار قطع میشود. نظارت بر روشناییهای ادارات نیز در دستور کار قرار دارد.
قطعیهای خانگی و دلایل آن
مدیرعامل برق شمال استان کرمان با بیان اینکه از فروردینماه، مشترکین خانگی با دو ساعت قطعی روزانه روبهرو بودند، افزود: اخیراً این میزان افزایش یافته و حدود ۳۰ درصد از مشترکان، روزانه دو بار با خاموشی مواجه هستند.
او علت اصلی این افزایش را مصرف بالای برق در بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: محصول پسته که در شمال استان کرمان کشت میشود، به آب فراوان نیاز دارد و برای جلوگیری از خشکیدگی آن، باید برق چاهها وصل باشد.
برخورد با استخراجکنندگان غیرمجاز رمزارز
سلیمانی از جمعآوری و توقیف بیش از ۵۰۰ دستگاه ماینر غیرمجاز از ابتدای سال خبر داد و افزود: بیشترین کشفیات از طریق گزارشهای مردمی صورت گرفته که جای قدردانی دارد. تنها در ۱۰ روز گذشته، ۱۲۰ ماینر در یک محل کشف و ضبط شدهاند.
مصرف بالای کشاورزی و صنعت در شمال کرمان
به گفتهی سلیمانی، ۵۵ درصد مصرف برق در شمال استان کرمان مربوط به بخشهای کشاورزی و صنعت است، اما در فصل تابستان، مصرف مشترکان خانگی افزایش یافته و از سایر بخشها پیشی میگیرد.
وی افزود: در شمال استان حدود سه هزار حلقه چاه کشاورزی وجود دارد که نیمی از آنها مصرف بالایی دارند و لازم است به سمت مدیریت هوشمند مصرف هدایت شوند.
انتهای پیام/س