به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل از سیمرغ:
مواد لازم برای اسنک گیاهی مخصوص گیاهخواران
نان تست سبوس دار یا همبرگری : یک تا دوعدد
گل کلم : نصف لیوان
قارچ : نصف لیوان
گوجه فرنگی : یک عدد
فلفل دلمه ای : یک عدد
پیاز سرخ شده : نصف قاشق
سس فرانسوی : یک قاشق
پنیر ورقه ای : دو برش
نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر کاری : به میزان دلخواه
آب لیمو ترش : نصف یک عدد
روغن و کره : کمی
طرز تهیه اسنک گیاهی مخصوص گیاهخواران
گل کلم را چند دقیقه بخارپز می کنیم به حدی که کاملا نرم نشود.
گوجه فرنگی های خرد شده و ادویه را اضافه می کنیم و تفت مختصری می دهیم.
شعله را خاموش و سس را اضافه می کنیم.
قارچ ها را برش می دهیم و در کره به همراه کمی نمک و آبلیمو تفت می دهیم.
فلفل دلمه خردشده و پیاز داغ را اضافه می کنیم.
صفحات ساندویچ ساز را با کره چرب می کنیم و سپس دستگاه را روشن می کنیم تا داغ شود.
نان همبرگری را از وسط کامل برش می دهیم، کمی از خمیر آن را خارج می کنیم.
یک ورقه پنیر می گذاریم و مواد را رویش می ریزیم و دوباره یک ورقه پنیر و برش بعدی نان را می گذاریم سپس در دستگاه را می بندیم تا آماده شود.
انتهای پیام/س