به گزارش “دانشجو آزاد” به نقل از ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، قهرمانی ایزدی از اساتید دانشگاه وعضوهئیت علمی دانشگاه علوم قرآن و حدیث و دانشگاه الهیات الزهرا(س)پیرامون تاثیرات سفرهای دانشجویی به خصوص سفرعتبات دانشگاهیان گفت:هنگامی که دانشجویان باهم باشند،یک گروه فرهنگی را تشکیل می دهند وعملاً تاثیرات این گروه به دلیل همرنگ بودن وهم فرهنگ بودن بسیارزیاد است.گروه هایی که غیرمنسجم تشکیل می شوند،معمولا بازدهی کمتری دارند.
وی افزود: اگرما بتوانیم با برنامه ریزی دقیق دراین سفرهای زیارتی این بستر فرهنگی را فراهم کنیم شاهد تاثیرات مهمی خواهیم بود وعتبات دانشگاهیان با برنامه های فرهنگی که برای دانشگاهیان درطول سفرتدارک دیده است، مطمئناً شاهد این تاثیرات بوده است.
قهرمانی ایزدی گفت: با برنامه های فرهنگی می توان درس معرفت ،شناخت،فرهنگ، آداب زندگی اسلامی و خودشناسی را بین زائرین فراگیرکرد و در بازگشت از سفر، افراد رسالت به جای مانده را حفظ خواهند کرد و این به خاطر فلسفه و جریان عظیمی است که دراین سرزمین وجود دارد.
وی ادامه داد: اگرمسئولین بتوانند مدت زمان سفرهای دانشجویی و تعداد جلسات فرهنگی که درحین سفرتشکیل می شود را بیشتر کنند، مخاطبین بهتر می توانند خود را با این برنامه ها هماهنگ کنند.
زهرا اسدی یکی از زائرین دانشجو نیز گفت: برای اولین بار بود که به عتبات عالیات مشرف می شدم و تصمیم داشتم کاری کنم که دل حضرت زینب (س) وامام حسین (ع) را شاد کنم.در بدو ورودم به حرم درقتلگاه سیدالشهدا(ع) به وجه مشترک بین این خواهر و برادررسیدم و دل نوشته ای دروصف حضرت رقیه(س) تقدیم به این بزرگواران کردم.
قسمتی از دلنوشته خانم زهرا اسدی
بانوی ترانه های بارانی من ،آرامش لحظه های طوفانی من درگوشه نشستم که دستی بکشی ،آرام شود کمی پریشانی من، بانو جان قبل از این که به کربلا بیایم با خود می اندیشیدم که درجریان کربلا چه چیزکربلا را نگه داشت چه چیز باعث شد که کربلا در خود فرونرود به راستی که چه چیز…