پرداخت شهریه دانشجویان ایرانی خارج از کشور از محل کمک هزینه توافق ژنو
سال ۹۵ قرار بود براساس پیش بینی صورت گرفته در توافق نامه ژنو، با اعتباری پیش بینی شده، شهریه دانشجویان ایرانی مستقیما در وجه دانشگاه های آنها پرداخت شود که این مساله منتفی و مقرر شد این مساله در چهارچوب برجام پیش رود.
در توافقی که میان ایران و گروه ۱+۵، صورت گرفت در بندی از آن غربیها متعهد شدند مبلغ ۴۰۰ میلیون دلار از سرمایه های بلوکه شده ایران را به شکل ویژه در قالب کمک هزینه تحصیل دانشجویان ایرانی در خارج از کشور در اختیار دانشگاه های کشورهای مختلفی که پذیرای ایرانی ها هستند و خواهند بود قرار دهند.
رتبه بندی کیفی فضای ورزشی دانشگاهی
مجتبی صدیقی در نشستی مطبوعاتی به طرح رتبهبندی کیفی فضای ورزشی دانشگاهی اشاره کرد و گفت: به منظور شناسایی مسیر توسعه و تجهیز فضاهای ورزشی در دانشگاه ها برای اولین بار فضاهای ورزشی دانشگاه ها رتبه بندی می شود و نتایج آن نیز اواخر سال جاری اعلام میشود. در نهایت اعلام نشد که آیا این فضا های ورزشی برای اولین بار رتبه بندی شد یا خیر؟
بازبینی پذیرش پردیس های خودگردان در سال ۹۵
معاون آموزشی وزارت علوم در سالی که گذشت، اعلام کرد: در پردیسهای بینالمللی حدود ۲۱ هزار نفر دانشجو در یک هزار و ۳۳۳ رشته محل تحصیل میکنند که در حال حاضر این پردیسها به مراکز درآمدزایی برای دانشگاههای دولتی تبدیل شده اند در حالی که فلسفه وجودی آنها این مسئله نیست. بنابراین جذب دانشجو با آزمون جداگانه در پردیسها متوقف شده و از مهر ۹۵ براساس برنامه بازنگری شده دانشجو پذیرش میشود.
طبق وعده هایی که داده شد، قرار بود از مهر ۹۵ براساس برنامه بازنگری شده در این پردیس ها دانشجو پذیرش شود که متاسفانه این وعده آموزشی نیز تا پایان سال اجرایی نشد.
وضعیت رشتههای مشترک میان دو وزارتخانه علوم و بهداشت
یکی از وعده هایی که در سال ۹۵ اعلام شده ولی محقق نشد، وضعیت رشتههای مشترک میان دو وزارتخانه علوم و بهداشت بود که وزیر علوم عنوان کرده بود تا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید وضعیت آنها مشخص می شود این درحالی است سال به اتمام رسید ولی وضعیت این رشته ها مشخص نشد. وزیر بهداشت در نامه ای به وزیرعلوم درخواست کرده بود، همه رشته های مرتبط به سلامت باید در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منتقل شود.