پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

16:33:10 - پنجشنبه 10 مهر 1404
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
ورزشکار کرمانی با شکستن رکورد جهان، طلایی شد
سعید افروز، ملی‌پوش کرمانی پارادوومیدانی کشورمان با شکستن رکورد جهان، عنوان قهرمانی و مدال طلای مسابقات را از آن خود کرد.

به گزارش دانشجو آزاد:  ششمین روز رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان، امروز پنجشنبه دهم مهر، سعید افروز ملی‌پوش کرمانی کشورمان در ماده پرتاب نیزه کلاس F۳۴ به مصاف حریفان خود رفت و به ترتیب ۳۷.۷۵ متر، ۳۹.۰۰ متر، ۴۰.۰۰ متر، ۳۹.۰۵ متر، ۴۱.۵۲ متر، ۳۹.۲۰ متر را ثبت کرد و با بهترین پرتاب خود ۴۱.۵۲ متر رکورد جهان که بیش از این نیز به نام خود بود را بار دیگر شکست و ۳۶ سانتی‌متر ارتقا داد و بدین ترتیب عنوان قهرمانی و مدال طلای این مسابقات را از آن خود کرد.
کاروان کشورمان تاکنون ۳ مدال طلا توسط امیرحسین علیپور، الهام صالحی و سعید افروز، دو مدال نقره توسط «مهدی اولاد» و «هاجر صفرزاده» و سه برنز توسط «امان‌الله پاپی»، «الهام صالحی» و «زینب مرادی» کسب کرده است.

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi