به گزارش “دانشجو آزاد“؛ دکتر صمد حاججباری در گفتوگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر رتبهبندی خوابگاهها که در دستورکار صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم بود در حال پیشروی است، در مورد کمبود بودجه در وزارت علوم گفت: در بحثهای رفاهی و بودجهای مشکلات زیادی وجود دارد. مباحث دانشجویی که شامل تغذیه، اسکان و… دانشجویان میشود، بودجه کلانی را میطلبد که بودجه کنونی پاسخگوی آن نیست.
وی در ادامه از کسری بودجه بیش از هزار میلیارد ریالی در بخش تغذیه خبر داد و گفت: از نظر ما تغذیه دانشجویان باید علمی شود و شرایط رشد، میزان کالری، تحرک و سوخت و ساز و ارزش غذایی دانشجویان مورد بررسی قرار بگیرد تا آنها دچار مشکلاتی مانند سوء هاضمه نشوند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر دو میلیون و ۴۰۰ هزار دانشجو در دانشگاههای دولتی مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: غذایی که هزینه تمام شده آن برای دولت و وزارت علوم ۵۰۰۰ تومان است، با قیمت ۸۰۰ تومان به دانشجویان ارائه میشود. یعنی ۴۲۰۰ تومان فاصله تا قیمت واقعی وجود دارد که آن را وزارت علوم و دولت تقبل میکنند و این موضوع با توجه به افزایش جمعیت دانشجویی در سه الی هشت سال اخیر، هزینه زیادی برای دولت و وزارت علوم داشته است.
انتهای پیام/