مجتبی عرب نژاد در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار“دانشجوآزاد” در رابطه با برگزاری جشنواره ملی فرهنگ اقوام و میراث معنوی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با هدف همبستگی و همزبانی ملی در سالی که توسط مقام معظم رهبری به عنوان دولت و ملت، همدلی و همزبانی نام گرفت، اقدام به برپایی سلسله جشنواره های صلح و سلام کرده است.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی واحد کرمان افزود: به منظور ایجاد موقعیتی مناسب جهت عرضه و آشنایی با آئین های اقوام مختلف کشور و تبادل یافته های نوین، واحد کرمان اقدام به برگزاری جشنواره ملی فرهنگ اقوام و میراث معنوی در دو بخش کشوری و یک بخش استانی از ۱۹ لغایت ۲۱ اردیبهشت ماه کرده است.
عرب نژاد اذعان کرد:این جشنواره در بخش کشوری شامل اجراهای آئینی و برگزاری کارگاه های علمی تخصصی و در بخش استانی شامل نمایشگاه های صنایع دستی و عکس و خوشنویسی خواهدبود.
وی همدلی،اتحاد ملی و نمایش وحدت را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد و افزود: ۲۴ گروه از سراسر کشور در این جشنواره شرکت دارند و مجموعا ۱۷۰ نفر اجرای آیینی خواهند داشت که از این تعداد ۹۰ نفر در قالب ۱۲ گروه از استان کرمان به اجرای آیینهای استان میپردازند.
دبیر عالی جشنواره ملی فرهنگ اقوام و میراث معنوی تصریح کرد: در بخش علمی تخصصی جشنواره، ۸ کارگاه علمی برنامهریزی و پیش بینی شده که شامل افسانه های ایرانی، کارکردگرایی در موسیقی محلی ایران، بررسی روان شناختی آئینهای اقوام، بررسی آئینهای نوروزی، آئینهای نمایشی اقوام، جستاری درموسیقی نواحی ایران، بررسی مردم شناختی آیینهای اقوام، آئینهای اقوام ایرانی و نیایشها و پرستش از منظر آیینی و قومی است.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی واحد کرمان با بیان اینکه بازدید از جشنواره فرهنگ اقوام ومیراث معنوی برای عموم آزاد است اظهار داشت: درِ دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان به روی تمامی همشهریان و هموطنان عزیز باز است و دوستداران فرهنگ و هنر می توانند برای آشنایی نزدیک با آئین های قومی ایرانی در این جشنواره حضور یابند.
عرب نژاد در پایان افزود: هدف ما از برگزاری این جشنواره در دانشگاه به این دلیل بود که دانشگاه آزاد واحد کرمان داری فضای مناسب است.
انتهای پیام/