به گزارش “دانشجو آزاد“به نقل از ایرنا ؛ محمد میرزایی روز یکشنبه در نشست خبری افزود: این همایش در روزهای پنجم و ششم خرداد با حضور معاونان پژوهشی و روسای پارک های علم و فناوری برگزار می شود.
وی بیان کرد: معاون پژوهشی وزارت صنعت، معدن و تجارت، مدیر عامل شرکت صنایع مس ایران و رییس صندوق نوآوری و شکوفایی از مدعوین این همایش هستند که می توانند کمک بزرگی به رابطه صنعت و دانشگاه بکنند.
میرزایی افزود: در روز اول این همایش ساختمان جدید پارک علم و فناوری استان کرمان در پردیس ماهان با حدود ۴ هزارو ۳۰۰ متر زیر بنا با اعتباری معادل ۹۰ میلیارد ریال با حضور معاون علمی و پژوهشی وزارت علوم به بهره برداری می رسد.
وی گفت: افتتاح نمایشگاه توانمندی های شرکت های فناور و دانش بنیان کرمان و نمایشگاه شرکت هایی که تجهیزات پژوهشی در اختیار دانشگاه ها قرار می دهند نیز در این روز انجام می شود.
وی اظهار کرد: ویژگی چهل هفتمین همایش پژوهشی و فناوری کشور ایجاد پنل ارتباطی صنعت با دانشگاه با حضور تعدادی از کارشناسان ورزیده صنعت مس و فولاد گل گهر سیرجان و اساتید دانشگاهی است که در بیست سال گذشته ارتباط مستمری با صنعت داشته اند.
میرزایی در بخش دیگری از سخنان خود واگذاری زمین به شرکت های دانش بنیان و فناور را از جمله مشکلات بیان کرد و گفت: با اقدامات انجام شده بزودی شاهد واگذاری زمین به شرکت های فناور و دانش بنیان که مراحل قانونی خود را گذرانده اند، خواهیم بود.
وی افزود: این زمین ها در مرحله اول با اجاره طویل المدت به آنها واگذار می شود و امیدواریم که در آینده بتوانیم راه کارهایی را پیدا کنیم که واگذاری قطعی انجام شود.
سرپرست دانشگاه تحصیلات تکمیلی، صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان کنترل کمیت دانشگاه ها، افزایش کیفیت و هم راستایی رشته های دانشگاهی با نیازهای جامعه را از جمله سیاست های اصولی دولت تدبیر و امید در زمینه آموزش عالی ذکر کرد.
میرزایی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات دانشگاه ها گسست صنعت با دانشگاه است گفت: یکی از دلایل اصلی این گسست ایجاد مشکل از دو طرف است و هنوز محوریت های آموزش برجاست و کم کم داریم به محور های پژوهشی می پردازیم.
وی بیان کرد: صنعت ما همراه با فناوری روز دنیا نیست و این باعث شده که در انطباق صنعت با دانشگاه مشکل داشته باشیم.
انتهای پیام /