به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل از خبرگزاری فارس، دانشگاهها به خصوص در بخش پژوهشی در سال ۹۵ تا حدودی با کمبود بودجه رو به رو بودند و مقداری از بودجه درنظر گرفته شده برای دانشگاهها نیز تخصیص داده نشده به همین دلیل مسئولان دانشگاه در انتظار تخصیص بودجه هستند.
* ضیاء هاشمی: با وجود کمبود بودجه، برنامهها خوب پیش رفت
سیدضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: در حوزه بودجه مقداری مشکل داشتیم که معمولا همیشه وجود دارد ولی روند برنامهها به خوبی پیش رفت و فکر میکنم از نظر بودجه سال ۹۶ از سال ۹۵ بهتر باشد.
* سلیمی: در تمام بخشهای دانشگاه کمبود بودجه داریم
حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: در سال ۹۵ به ۸۰ درصد اهدافمان رسیدیم ولی در تمام بخشهای دانشگاه کمبود بودجه داریم زیرا به جز حقوق و دستمزد بقیه بودجههای دانشگاه کاهش داشته و احتمالا با مشکلات مالی برخورد میکنیم ولی سعی داریم این مشکلات را مدیریت کنیم که به دانشگاه لطمه وارد نشود.
* حداد: کمبود بودجه تا حدودی گریبانگیرمان شد
امیدبزرگ حداد معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: امسال مقداری کمبود بودجه گریبانگیرمان شد، ولی شاید دلیل آن تخصیصهای کمتری بود که به واحدهای استانی داده شد، زیرا واحدها در حوزه پژوهش برنامه زیادی نداشتند و رخوت در دانشگاه به وجود آمده بود و اعتبار کمتری جذب کردند، ولی بودجه نسبت به بودجه تخصیصی سال گذشته بهطور معناداری افزایش مییابد.
وی افزود: با توجه به اینکه پژوهش باید خودجوش و خودمحور باشد، با بودجه در نظرگرفتهشده برای سال ۹۶ میتوانیم اهدافمان را محقق کنیم و فکر نمیکنم برای سال ۹۶ کمبود بودجه داشته باشیم.
* فتوحی: بودجه سال ۹۶ رشد قابل ملاحظهای ندارد
محمود فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: قول داده شده که بودجه به طور کامل تخصیص داده شود، بودجه تعمیرات و تجهیزات صددرصد در سال ۹۵ تخصیص داده شد.
وی افزود: بودجه سال ۹۶ رشد قابل ملاحظهای را ندارد به عنوان مثال بودجه دانشگاه شریف ۱۰٫۷ درصد است که این افزایش به طور کلی است.
انتهای پیام/