ه گزارش “دانشجو آزاد” به نقل از ایرنا:حمید میرزاده اظهار داشت: یکی از نمونه های موفق دوره جدید مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی است، چرا که زمینه ادامه تحصیل بسیاری از افرادی که به دلیل اشتغال نمی توانستند در کلاس حضوری شرکت کنند، را فراهم کرده است.
وی واحد الکترونیکی را از واحدهای موفق این دانشگاه دانست و گفت: از همان ابتدا به این نتیجه رسیدیم که این واحد به دلیل اهمیت و تاثیرگذاری باید در تشکیلات دانشگاه زیرنظر مستقیم رییس دانشگاه باشد و همچنین سند توسعه این واحد نیز به تصویب هیات رییسه دانشگاه رسید و مقرر شد تا همه معاونین دانشگاه کمک کنند تا اهداف این سند محقق شود.
وی اظهار داشت: خوشبختانه معاونین توانستند در تحقق اهداف این سند همکاری کنند. به همین دلیل است که می توان گفت یکی از وجوه موفق مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی است.
میرزاده گفت: طبق آمار ارائه شده واحد الکترونیکی توانسته در این مدت تعداد دانشجویان خود را بیش از ۱۰ برابر افزایش دهد که این آمار نشان می دهد که اگر مدیریت با برنامه حرکت کند و برای توسعه کار خود اهداف مشخص داشته باشد می تواند به موفقیت دست یابد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: امیدواریم با توسعه روز افزون این واحد بتوانیم خدمات علمی، پژوهش و فناوری را در کشور توسعه دهیم و تا پایان برنامه ششم دانشگاه تعداد دانشجویان این واحد به ۸۰ هزار نفر برسد.
وی با بیان اینکه واحد الکترونیکی خدمتی در راستای توسعه علمی کشور است، گفت: طی تفاهم نامه ای که با فرهادی وزیر علوم داشتیم مقرر شد تا همانطور که شورای گسترش آموزش عالی موافقت کرده دانشگاه های دولتی واحد الکترونیکی داشته باشند دانشگاه آزاد اسلامی نیز با همان ساز و کار مجری الکترونیک یکی از واحدهای بزرگ حضوری خود باشد.
به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، میرزاده افزود: برهمین اساس واحد الکترونیک مجری برگزاری دوره های مجازی واحد تهران مرکز با بیش از ۵۵ هزار دانشجو و ۴۰۰ رشته مصوب شد، همچنین مدرک این واحد تفاوتی با مدارک حضوری نخواهد داشت.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه هرچه جامعه ای فرهیخته تر باشد میزان ناهنجاری های آن کمتر است، گفت: بیش از ۵۵ درصد از جمعیت کشورهای پیشرفته داری تحصیلات تکمیلی هستند که این آمار در ایران کمتر از ۱۵ درصد است که از این میزان سهم دانشگاه آزاد اسلامی با ۵٫۵ میلیون فارغ التحصیل، ۵۰ درصد فارغ التحصیلان کشور است.
میرزاده همچنین از آغاز عملیات اجرایی احداث ساختمان دائمی واحد الکترونیکی در پردیس علوم و تحقیقات در اسفندماه خبر داد.
وی اظهار داشت: در نظر داریم جذب دانشجویان ایرانی خارج از کشور را در رشته هایی از قبیل هنر ایرانی اسلامی، تاریخ تمدن ایران و اسلام، زبان وادبیات فارسی را توسعه و دفاتری را در کشورهای اروپای مرکزی ایجاد کنیم، که در همین راستا مذاکراتی با سفارتخانه های ایران و ۲۰ نفر از رایزنان فرهنگی کشور صورت گرفته است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی به اهداف راه اندازی این دفاتر اشاره کرد و افزود: برنامه ریزی و اجرای طرح های تبادل استاد و دانشجو، اجرای پروژه های مشترک آموزشی و پژوهشی و جذب دانشجویان ایرانی و خارجی برای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی همچنین پی گیری ثبت نام ایرانیان مقیم خارج که متقاضی تحصیل در واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی هستند از وظایف این دفاتر است.
انتهای پیام/س