به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل از ایرنا، وی روز پنجشنبه در ششمین همایش علمی دانشجویان و دانش پژوهان
ایرانی مقیم ترکیه که در آنکارا برگزار شد، در مقاله ای راهکار جدید صنعتی برای چیدمان ذرات نانو بر روی فلزات را ارایه کرد.
وی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در مورد این یافته علمی اظهار داشت: مساله خوردگی فلزات یکی از عوامل مهم در افزایش هزینه های خطوط انتقال نفت و گاز و سایر مواد شیمیایی است و برای مقابله با این موضوع لزوم پوشش خطوط یاد شده با ذرات نانو مطرح است.
غفارزاده افزود: راهکارهای موجود در زمینه نحوه چیدمان ذرات نانو برای کاهش هزینه ها چندان موفق نبوده است.
وی اظهار داشت: در ساختار جدید ارایه شده ذرات نانو بطور سطحی و یا چیدمان لایه به لایه پیش بینی شده و این نحوه چیدمان ۸۰ درصد نسبت به چیدمان های قبلی بهره وری بیشتری داشته است.
غفارزاده با بیان اینکه پژوهش یاد شده را در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد انجام داده است، گفت: در مرحله بعدی قصد امتزاج چند پلیمر با یکدیگر با خصوصیات ضد ضربه، مقاوم در برابر آتش و مقاوم در برابر کشش و تهیه یک پلیمر با سه خصوصیات یاد شده را که می تواند در زمینه های صنعتی و صنایع دفاعی کاربردهای متنوعی داشته باشد، در برنامه های خود قرار داده و پژوهش در این زمینه را آغاز کرده است.
غفارزاده از دانشجویان ایرانی موفق در ترکیه است که دوره کارشناسی خود را در رشته مهندسی پلیمر از دانشگاه ماهشهر خوزستان و کارشناسی ارشد را از دانشگاه فنی ییلدیز دریافت کرده است.