به گزارش “دانشجو آزاد” علی اکبر حقدوست در جمع مدیران معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: اگر بخواهیم جامعه و یا سازمان خود را اصلاح کنیم باید نگرش را تغییر دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: همه باید دست به دست هم دهیم، سرآمدی دانشگاه را متبلور کنیم و باید کاری کنیم که دانشگاه در کشور سرآمد شود.
وی خاطرنشان کرد: برای سرآمد شدن باید در سه حیطه نرم افزار، سخت افزار و فرهنگ سازمانی بازنگری داشته باشیم.
حقدوست با اشاره به اینکه فرهنگ سازمانی حاکم مطلوب نیست، بیان داشت: باید در بحث ریشه کن کردن عادات بد و اشاعه عادات خوب تلاش کنیم.
وی تصریح کرد: توسعه سخت افزاری و نرم افزاری بدون اصلاح فرهنگ سازمانی باری را از دوش برنمی دارد و راه های خاصی را باید پیدا کنیم تا این تغییر نگرشها حاصل شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان به فرسودگی شغلی اشاره کرد و گفت: فرسودگی شغلی بیماری مسری است که اگر یک نفر مبتلا باشد همه را مبتلا میکند، تعلق ما به میز، دفتر و اتاق باید به حداقل برسد و تعلق به کار باید بیشتر شود.
علی اکبر حقدوست بحث بازنگری در نرم افزار را مهم دانست و گفت: خیلی از کارهایی که انجام میدهیم با انرژی زیاد اما بازدهی کم است که باید بازنگری در کارهایمان داشته باشیم.
وی ادامه داد: در موضوع سخت افزار نیز باید نگاه آینده نگارانه داشته باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره کمبود نیروی انسانی، محدودیت منابع مالی و نبود فضای فیزیکی؛ این موارد را مشکلاتی دانست که همواره وجود داشته است و بیان داشت: منابع مالیمان محدود است و نیازبه حرکت انقلابی در این زمینه داریم و امکان گسترش نیروی انسانی نیز نیست؛ باید بازمهندسی کنیم تا با شیوههای جدیدی مشکلاتمان را رفع کنیم.
حقدوست در بخش دیگری از صحبتهای خود از معاونت غذا و دارو تشکر کرد که با وجود همه کمبودها و نقصها کار را به خوبی انجام میدهد.
وی ادامه داد: در روزهایی ابتدایی مشغول به کارم به عنوان رئیس دانشگاه شکایتهای بسیاری در حوزه غذا و دارو داشتیم که امروز بسیاری از مشکلات رفع شده است.
در این دیدار مدیران معاونت غذا و دارو مشکلات کاری حوزه خود و همچنین برنامههای سال جاری مدیریت تحت پوشش خود را بیان کردند.
تغییر شیوه بازرسی از داروخانهها، تغییر شیوه نامه واگذاری داروخانههای بیمارستانی، طرح اندازه گیری باقی مانده سموم در آزمایشگاه کرمان، ارای طرح پروفایل اسیدهای چرب و بررسی میزان افلاتوکسین در محصولات صادراتی بویژه پسته، تشریح فعالیتهای سامانه ۱۴۹۰، پردازش سالانه نسخ از جمله مواردی بود که در این نشست مدیران معاونت غذا و دارو به عنوان فعالیتهای حوزه کاری خود مطرح کردند.