به گزارش “دانشجوآزاد” به نقل ازسیمرغ:در طب سنتی برای انسانها گوشت بهتر است یا حبوبات؟
متخصص طب سنتی درباره مدیریت غذا در طب سنتی و از نظر ابن سینا گفت: ما باید برای حفظ سلامتیمان، غذایی که میخوریم را مدیریت بکنیم. در قرآن کریم هم به این نکته اشاره شده است که غذای اصلی ما انسانها در حبوبات قرار داده شده است. گندم، در رأس این حبوبات قرار دارد. بعد از گندم، جو به عنوان غذای انسانهای معرفی میشود. جو، برای افراد گرممزاج، خوراک بسیار خوبی است ولی افراد سرد مزاج با خوردن آن دچار نفخ خواهند شد.
رییس مرکز تحقیقات کارآزمایی بالینی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شاهد افزود: اگر ما بدانیم که باید چه چیزی بخوریم و چه چیزی نخوریم، میتوانیم سلامت خود را بهتر مدیریت بکنیم. مثلاً ایران، دومین کشور صادرکننده انگور در دنیا است اما کمتر کسی میداند که مصرف شیره انگور، میتواند درمان خوبی برای افسردگی و ضعفهای قاعدگی باشد و باعث وزن گرفتن بچههای لاغر و ضعیف بشود.
دکتر محسن ناصری تأکید کرد که خانمها میتوانند در دوران قاعدگی، روزی ۳ تا ۴ وعده، مقداری شیره انگور را در آب حل و مصرف بکنند. غذای ما انسانها باید به غذای چهارپایان، نزدیکتر باشد تا به غذای حیوانات درنده. یعنی ما باید بیشتر، سبزیهای مختلف را مصرف بکنیم تا انواع گوشتها را. به گفته دکتر ناصری، بقراط میگوید: مردمی که غذای وحوش را میخورند، بیمار میشوند. ما به آنها غذای طیور میخورانیم و درمانشان میکنیم.