به گزارش “دانشجوآزاد” عبدالحمید نقرهکار عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اشاره به صحبتهای مقام معظم رهبری پیرامون تفاوت انقلابی و غیرانقلابی بودن با انقلابی و ضد انقلابی بودن،گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری نشان میدهد برخی افراد چه در داخل چه در خارج سعی در ایجاد ائتلاف «اختلافبینداز و حکومتکن» دارند. در حالی که یک مسلمان نمیتواند نسبت به ارزشهای اسلامی بیتفاوت باشد و اینکه برخی سعی میکنند یک دوقطبی را در کشور تشدید کنند از سوی جریان دشمن است که بحث انقلابی و ضد انقلابی بودن دراین زمینه مطرح میشود.
وی افزود: فرد انقلابی، قانون اساسی و جایگاه رهبری را قبول دارد ولی دارای نقطهنظرات مختلفی است اما فرد ضد انقلابی، پیادهنظام دشمن است و میخواهد با نفوذ در دستگاهها و حتی در دانشگاهها نظام اسلامی را از بین ببرد.
نقرهکار اظهار داشت: این افراد نفوذی از سوی سازمان اطلاعاتی غربی پرورش مییابند، به طوری که در حوزه تصمیمسازی و تصمیمگیری سعی میکنند جریان انقلاب را از مسیر دور کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت عنوان کرد: عناصر نفوذی، عناصر ضد قانون اساسی و ضد جایگاه ولایت فقیه هستند و جایگاهی را در دستگاهها برای خودشان ایجاد میکنند که همان جایگاهها را نیز در دانشگاهها شکل میدهند.
وی با اشاره به خصوصیات عناصر نفوذی گفت: افرادی که از «ما نمیتوانیم» دم میزنند و در راستای اهداف غرب تبلیغ میکنند نفوذی هستند، افرادی که با دوستان انقلاب مخالف و با دشمنان انقلاب موافق و دوست هستند و از حقوقبگیران نجومی و مرفهان بیدرد حمایت میکنند، آنهایی که با اهداف نظام اسلامی و اقتصاد مقاومتی مخالفت میکنند و تبلیغاتشان در راستای اهداف غرب است و طرفدار لیبرال سرمایهداری هستند و در برابر نظام اسلامی رویکرد نژادپرستانه دارند نفوذی هستند.
نقرهکار با بیان اینکه افراد نفوذی پیادهنظام استکبار جهان هستند، گفت: اینگونه افراد در دانشگاهها هم حضور دارند و دولت با رویکرد نامناسبی که در دانشگاهها داشته است باعث شده افرادی که خاصیت نفوذی دارند حتی در برخی مسئولیتها نیز حضور داشته باشند.
وی افزود: این افراد در هر سمتی مانند رئیس دانشگاه یا مدیر گروه در حال تضعیف اساتید ارزشی و مخالفت با بسیج و افراد انقلابی هستند و آگاهانه یا ناآگاهانه نقش نفوذی را ایفا میکنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت عنوان کرد: تشکلهای دانشجویی باید به مسئله نفوذ بسیار توجه کنند تا در خدمت جریانهای قدرتطلب و جریانهای زر و زور و تزویر قرار نگیرند و پیادهنظام و تسلیم آنها نباشند زیرا این جریانها از تشکلهای دانشجویی برای به قدرت رسیدن سوءاستفاده میکنند و سپس آنها را به حال خودشان رها میکنند.
نقرهکار ادامه داد: جریانهای دانشجویی باید مستقل و آزاداندیش باشند به خصوص در برابر فسادی که در موضوعات تصمیمگیریهای فکری وجود دارد باید بایستند، جریانهای دانشجویی نباید مزدور عوامل نفوذی حاضر در احزاب باشند.
وی گفت: جریانهای دانشجویی باید با فرهنگ خودمان و مبتنی بر فرهنگ اسلامی ایرانی از حقوق، آزادی و عدالت اجتماعی دفاع کنند و کسانی که تسلیم جریانهای نفوذی دشمن میشوند باید بدانند که ممکن است در برههای از زمان برجسته شوند ولی خیلی زود توسط جوانان متدین حذف میشوند.