پايگاه خبری تحليلي دانشجو آزاد

18:13:21 - سه شنبه 18 آذر 1404
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
دیدار دانشجویان حقوق دانشگاه‌های کرمان با رئیس‌کل دادگستری استان
هم‌زمان با روز دانشجو، دانشجویان رشته حقوق دانشگاه‌های کرمان با حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابراهیم حمیدی، رئیس‌کل دادگستری استان، دیدار و درباره ارتباط علمی و مشورتی با دستگاه قضایی و همچنین پیشگیری از جرایم گفتگو کردند.

به گزارش دانشجو آزاد:  تعدادی از دانشجویان رشته حقوق دانشگاه‌های کرمان با حضور دکتر حسین نظام‌آبادی‌پور، رئیس دانشگاه شهید باهنر، دکتر محمدعلی نورالهی، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی، و جمعی دیگر از روسای دانشگاه‌های استان، در تالار اجتماعات دادگستری استان با حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابراهیم حمیدی، رئیس کل دادگستری، دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار حجت‌الاسلام حمیدی با تبریک روز دانشجو گفت: دانشجویان به‌عنوان قشر تأثیرگذار جامعه لازم است ارتباطات مؤثر و مستمری با مسئولان داشته باشند. هرچه این ارتباط مستحکم‌تر باشد، بهره‌گیری از پیشنهادها و نقدهای سازنده برای ارتقای نظام حقوقی آسان‌تر می‌شود.

وی با اشاره به نقش دانشجویان حقوق در آینده کشور افزود: دانشجویان حقوق، وکلا و قضات آینده هستند و بهتر است از زمان دانشجویی با دستگاه قضایی آشنا شوند. حضور در نشست‌های نقد رأی، جلسات برخط و ارائه نقطه‌نظرات علمی آنان را برای مسئولیت‌های آینده آماده می‌کند.

رئیس‌کل دادگستری استان همچنین بازدید دانشجویان از دادگاه‌ها، دادسراها، دفاتر خدمات قضایی، دفاتر اسناد رسمی و بخش‌هایی از زندان‌ها و بازداشتگاه‌ها را پیشنهاد داد تا با واقعیت‌های میدانی نظام حقوقی آشنا شوند و تنها به دانش نظری بسنده نکنند.

وی با تأکید بر اهمیت امید در زندگی جوانان گفت: امید، ضرورتی واقعی برای پیشرفت دانشجویان و جامعه است و باید همواره در میان جوانان تقویت شود.

در پایان جلسه، از دانشجویان برتر و فعال رشته حقوق، از جمله اعضای انجمن علمی حقوق دانشگاه شهید باهنر کرمان، به دلیل پیگیری برگزاری نشست‌های تخصصی، انتشار نشریه دانشجویی و دیگر فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تقدیر شد.

پاتوق دانشجوها کوثر سایت زنان کویر تابناك وب تابناك وب logo-samandehi