به گزارش “دانشجو آزاد به نقل از ایرنا ؛ موضوع اصلی تحقیق پروفسور رودی، درک ساختار محاسبات و الگوریتم های مربوط به نتیجه گیری های عددی و آموزش و چگونگی پایه ریزی این محاسبات در شبکه های عصبی است.
وی اخیر با همکاری پروفسور ادوارد موزر و میبریت موزر که برنده های جایزه نوبل پزشکی امسال هستند، توانست به نتایج چشمگیری در زمینه درک ساختارهای شبکه ها در سیستم های ردیابی انواع پستانداران و کارکردهای حافظه دست یابد.
به گفته پروفسور ادوارد موزر، یاسر یکی از معدود محققان جوان در سطح بین المللی است که هم در زمینه علم اعصاب و هم در زمینه فیزیک نظری فعالیت می کند و با ایجاد فعالیت های مشترک نقش به سزایی بر تاثیرپذیری این دو رشته از یکدیگر دارد.
پروفسور میبریت موزر نیز می گوید: نکته جالب در مورد یاسر این است که او می تواند با استفاده از قوانین پایه ای فیزیک محاسبات ذهنی را توضیح دهد که ممکن است حتی در مورد مواد غیر جاندار نیز صدق کند.
یاسر رودی ۳۳ ساله، تحصیلات کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه شریف به پایان رساند و در سال ۲۰۰۵ موفق به کسب مدرک دکتری از دانشگاه تریسته ایتالیا شد.
او پیش از شروع به کار در NTNU در موسسه نوردیک فیزیک نظری واحد گتسبی در سطح جهانی در زمینه محاسبات عصبی و آموزش روباتیک مشغول به کار بوده است.
از میان جوایز دریافتی رودی می توان به کسب عنوان محقق برتر جوان اعطایی توسط موسسه آکادمی علوم نروژ اشاره کرد.
این محقق جوان اکنون علاوه بر سمت پژوهشگر در نوردیتا، در موسسه مرکز بین المللی فیزیک نظری در ایتالیا مشغول به فعالیت است.
اریک ریچارد کندل ( Eric Richard Kandel) متولد ۱۹۲۹، روانپزشکِ عصب شناس اهل آمریکا است که در سال ۲۰۰۰ به خاطر تحقیق روی پایه و اساس فیزیولوژی ذخیره سازی حافظه در یاخته های عصبی، به همراه آروید کارلسون و پائول گرینگارد، برنده جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی شد.
جایزه اروپایی اریک کندل به پاس احترام به این شخصیت علمی و به محققان برجسته در حوزه علوم اعصاب اهدا می شود.