به گزارش” دانشجو آزاد “به نقل از ایسنا، دانشگاه فرهنگیان که پیش از این طی نشستها و مذاکراتی با معاونت آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست علاقمندی خود را برای حرکت به سوی دانشگاه سبز اعلام نموده بود، در همایشی با همین عنوان علاوه بر بیان رویکردهای یک دانشگاه سبز، به بررسی پتانسیل ها و مزیت های این دانشگاه برای تبدیل شدن به دانشگاه سبز پرداخت.
در این همایش در ابتدا دکتر ساکی معاون دانشگاه فرهنگیان توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام شده و دلایل برگزاری همایش ” دانشگاه سبز ” در دانشگاه فرهنگیان بیان کرد و ضمن بیان وضعیت کنونی به تشریح دلایل دانشگاه فرهنگیان برای کاندیداتوری کسب عنوان دانشگاه سبز پرداخت.
وی در ادامه گفت : دانشگاه فرهنگیان با داشتن ۱۰۰ پردیس دانشگاهی در سراسر کشور و حضور دانشجو معلمان در این دانشگاه مکان مناسبی برای ایجاد و انتشار تفکر حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار است.
در ادامه دکتر گلپایگانی مقاله ای در زمینه “دانشگاه سبز؛ مفروضات رویکردها و اقدامات” ارائه کرد.
در پنل دوم که با حضور جواهری پور مشاور معاونت آموزش و پژوهش و همتیان و اژدری از کارشناسان دفتر پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست و ساکی و گلپایگانی برگزار شد ، ابتدا گزارشی از روند تهیه استاندارهای دانشگاه سبز به حضار ارائه شد و اهداف سازمان محیط زیست برای ایجاد دانشگاه سبز تبیین گردید. در ادامه جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست ( پام ) ،در پنل سوم یک تحقیق در مورد معماری یک دانشگاه سبز توسط یکی از فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد معماری ارائه شد.
انتهای پیام/