به گزارش “دانشجو آزاد” به نقل از ایسنا:دکتر عبدالحمید پاپزن، با اشاره به ظرفیت های کشور در حوزه کشاورزی گفت: رشته ترویج و آموزش کشاورزی می تواند نقش مهمی در استفاده بهتر از منابع بخش کشاورزی داشته و میزان بهره وری را در بخش کشاورزی بالا ببرد.
پاپزن با ابراز تاسف از اینکه مسئولین هنوز بخش ترویج و آموزش کشاورزی را یک راه حل مناسب برای ارتقای بهره وری در بخش کشاورزی نمی دانند، گفت: همچنان مقوله ترویج و آموزش در بخش کشاورزی تنها به عنوان یک عامل ارتباطی بین کشاورزان تعریف می شود.
دانشیار گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه با بیان اینکه در کشور به ترویج و آموزش کشاورزی به عنوان یک مقوله فانتزی نگریسته می شود، گفت: ترویج می تواند میزان راندمان بخش کشاوزری را به میزان چشمگیری بالا برده و بخش کشاورزی را متحول کند.
پاپزن در ادامه با اشاره به مطرح شدن بحث حذف رشته ترویج در بخش آموزش عالی کشور، این اقدام را کاری سخیف عنوان کرد و گفت: حذف رشته ترویج و آموزش کشاورزی از آموزش عالی اسفناک است، زیرا توسعه این بخش می تواند تقویت و شکوفایی بخش کشاورزی را در پی داشته باشد.
پاپ زن افزود: حذف رشته ترویج و آموزش کشاورزی از رشته های دانشگاهی اشتباه بزرگی خواهد بود که در صورت اتفاق افتادن به بخش کشاورزی ضربه خواهد زد.
وی گفت: در صورت حذف این رشته بی شک به زودی جای خالی آن در آموزش عالی دیده خواهد شد و نیاز به احیای مجدد آن خواهد بود و این اقدام بخش کشاورزی را از مسیر توسعه دور خواهد کرد.
انتهای پیام/س