به گزارش “دانشجو آزاد” دکتر علی اصغر رستمی ابوسعیدی در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: هرچند سابقه ارتباط دانشگاه و صنعت به دهه ۶۰ برمی گردد اما این ارتباط آن گونه که باید و شاید، به صورت منسجم و تنگاتنگ شکل نگرفته بود.
وی آمادگی کامل دانشگاه پیام نور را برای همکاری با صنایع، معادن و بخش های تجاری اعلام کرد و گفت: به منظور تحقق اهداف سند چشم انداز ۲۰ ساله، قوانین و برنامه های توسعه اقتصادی – اجتماعی کشور و در اجرای تدابیر و منویات مقام معظم رهبری مبنی بر توسعه علمی و بهره برداری همه جانبه از ظرفیت دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز آموزش عالی در توسعه صنعت، معدن و تجارت کشور بر آن شدیم تا همکاری های مشترک خود با وزارت صنعت را در قالب تفاهم نامه رسمی گسترش دهیم.
رستمی ابوسعیدی، اعتلای بخش علمی و ارتقای سطح تحقیقاتی، ایجاد ارتباط موثر و فعال بین صنعت و دانشگاه، تامین شرایط و فعال سازی امکانات، منافع و سرمایه های علمی و فرهنگی با نگاه تجاری سازی نتایج پژوهش، توسعه کارآفرینی و سرلوحه قرار دادن پیشتازی در مدیریت جهادی را از دیگر اهداف انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه پیام نور و وزارت صنعت ذکر کرد.
رئیس دانشگاه پیام نور افزود : این دانشگاه پیام آمادگی برگزاری کلاسهای آموزشی در جوار صنایع، برگزاری آموزش های ضمن خدمت برای کلیه کارکنان و اصناف، به ویژه کارکنان وزارت صنعت ، معدن و تجارت و برگزاری کلاسهای تخصصی مهارتی و کار آفرینی ر ادارد.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاهها باید به سوی کارآفرینی حرکت کنند گفت : در این راستا دانشگاه پیام نور با ایجاد مراکز دانش بنیان متناسب با اهداف جامعه،توجه به آموزشهای میان رشته ای ، جهت دهی به پایان نامه های تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور به منظور پاسخگویی به نیاز های صنعت و آموزشهای الکترونیکی در رسیدن به این مهم تلاش می کند.
دکتر رستمی ابوسعیدی در ادامه وجود بیش از ۵۰۰ مرکز و واحد، ۷۰۰ هزار دانشجو و چهار هزار عضو هیات علمی در سراسر کشور را یکی از ظرفیت های منحصر به فرد این دانشگاه برای همکاری با بخش های صنعتی، معدنی و تجاری در اقصی نقاط کشور برشمرد.
مراسم امضای تفاهم نامه دانشگاه پیام نور و وزارت صنعت، معدن و تجارت در محل معاونت پژوهشی این وزارتخانه و با حضور دکتر وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.